Nyheder

19. oktober 2017

Få lyset tændt, når du træder ind ad døren

For at gøre det så komfortabelt og nemt som muligt, kan der nu købes særlige startpakker i COMFORT IP-serien i vores webshop.

Køb f.eks lys-startpakken, hvor du får et access point, en repeater og en bevægelsessensor i én og samme pakke! Med dette sæt kan man i ét rum få lyset tændt, når man træder ind i rummet. Nemt og bekvemt, når man kommer hjem en sen aftentime!

Et antal lamper tilsluttes repeateren, som sættes i en almindelig stikkontakt. Bevægelsessensoren monteres i loftet, så den kan registrere, når der trædes ind i rummet og give besked til repeateren om at tænde lyset.

Vha. access pointet kan du overvåge og styre det hele direkte på din smartphone – også mens du er på farten!

Pakken kan suppleres med en udvidelsespakke bestående af en ekstra bevægelsessensor og repeater. Desuden kan det øvrige program indenfor COMFORT IP gulvvarme, lysstyring og alarmsystem sluttes til denne startpakke.

Se alle produkter og pakker her