Nyheder

11. november 2017

Alarm-startpakke – hold tyven for døren!

For at gøre det så komfortabelt og nemt som muligt for dig som kunde, kan du nu købe særlige startpakker i COMFORT IP-serien i vores webshop.

Køb f.eks alarm-startpakken, hvor du både får et access point, en bevægelsessensor, en sirene og en vindues-/dørkontakt i én og samme pakke! Hvis der er noget, der bevæger sig i det rum, hvor bevægelsessensoren er monteret og tilsluttet, eller vindue-/dørkontakten bliver aktiveret, vil man få en alarm via sin telefon, som man kan reagere på, samtidig med at sirenen går i gang.

Vha. access pointet kan du overvåge og styre det hele direkte på din smartphone – også mens du er på farten!

Pakken kan suppleres med en udvidelsespakke bestående af en ekstra vindues-/dørkontakt og bevægelsessensor. Desuden kan det øvrige program indenfor COMFORT IP gulvvarme, lysstyring og alarmsystem sluttes til denne startpakke.

Se alle produkter og pakker her