Nyheder

9. november 2018

NYHED: Oversvømmelsesalarm til kælderen

Oversvømmelsesalarm mod vand i kælderen!

Oversvømmede kældre i danske hjem sker oftere og oftere med det stigende antal skybrud. Når det sker, er en hurtig reaktion nødvendig for at minimere skaderne. Med en oversvømmelsesalarm fra Pettinaroli har det aldrig været nemmere at blive advaret mod vand i kælderen.

Den nye COMFORT IP oversvømmelsesalarm udløses ved forhøjet vandstand i kælderen.

Med denne smarte oversvømmelsesalarm fra Pettinaroli får du besked ved vand i kælderen. Oversvømmelsesalarmen reagerer ved en vandstigning på 1,5 mm eller mere og udsender herefter en høj sirenelyd. Du skal blot placere alarmen på dit kældergulv et vilkårligt sted. På den måde kan du hurtigt reagere ved oversvømmelse og dermed minimere skaderne – nemt og sikkert!

Se en video med oversvømmelsesalarmen her>>


Med et access point får du også alarmbesked på mobilen

Hvis du tilkøber et access point til løsningen, har du mulighed for at overvåge oversvømmelsesalarmen samt alt andet COMFORT IP udstyr direkte via den gratis ALPHA IP app. Hvis oversvømmelsesalarmen registrerer vand, udsender den en høj sirenelyd, samtidig med at du får en notifikation i app’en. På den måde har du mulighed for at reagere hurtigt, selvom du ikke er hjemme.

Tilkøb COMFORT IP access point

COMFORT IP SmartHome løsning
Tilslut oversvømmelsesalarmen til COMFORT IP’s access point – og du vil også få besked ved oversvømmelse på sin smartphone.

Se alle mulighederne med COMFORT IP Komplet SmartHome›