Nyheder

7. august 2019

Ny korrosionsbestandig og miljøvenlig overflade på vandmålerforskruninger

Betyder det noget for dig, at de produkter, du monterer, er produceret så de både modstår korrosion og skåner miljøet? Så skal du vælge kuglehaner og vandmålerforskruninger med TEA®B overflade – mere korrosionsbestandig overflade og mere miljøvenlig produktionsproces end tidligere.

Pettinarolis velkendte vandmålerforskruninger type 701C og 701CR introduceres nu med den nye TEA®B overflade, som giver følgende fordele:

  • Mere korrosionsbestandig overflade end den rå messing
  • Nikkel-, cobolt- og blyfri overflade til gavn for vand og miljø
  • Mere miljøvenlig produktionsproces

De nye vandmålerforskruninger med TEA®B belægning er klar til levering allerede nu fra vores lager i Middelfart i dimensionerne ½” – 2” (VVS-nr. 48 4973 0XX) og er under GDV-godkendelse.

Se produktdetaljer om de nye vandmålerforskruninger ››

Fakta om TEA®B overflade

TEA®B er en ny type kobber/tin-legering med et højt tin-indhold (62% kobber/38% tin). Belægningen er helt fri for de skadelige cobolt- og blykomponenter, som ellers ofte bruges i denne type legeringer. TEA®B er derfor til stor gavn for både vores miljø og de medarbejdere, som skal håndtere overfladebelægningen i produktionen. TEA®B er ét af mange eksempler på Pettinarolis Green Factory program.

Den nye TEA®B overflade fremstår lys og skinnende og kaldes derfor også for ”white bronze” (lys rødgods).

Se også 51KE kuglehaneserien med den nye TEA®B overflade ››