Nyheder

14. januar 2020

Én FilterBall® = to kuglehaner og én snavssamler!

Den smarte FilterBall® 51F er et 3-i-1 produkt, som integrerer to kuglehaner og et filter. Dermed forenkles den traditionelle installation, som normalt kræver to kuglehaner og én snavssamler. Du sparer derfor to kuglehaner og ikke mindst fire samlinger, hvilket giver dig en økonomisk og tidsmæssig gevinst i forhold til installationen.

FilterBall® kan bruges i mange installationer

Du kan med fordel bruge FilterBall® i mange forskellige installationer, hvor du vil forhindre snavs i systemet. Det er for eksempel i varmepumper, kedler, vand-/varmemålere og vekslere.

FilterBall® kuglehane indvendige konstruktion

Nem at rense

FilterBall® kan rengøres efter behov og under tryk, uden at der kommer luft i anlægget. Du sparer derfor tid på vedligeholdelse. Du kan udskifte filtret i kuglehanen med et nyt, som er lavet i rustfrit stål og fås i 5 forskellige maskestørrelser.

51F fås i størrelserne ½”-2” (VVS-nr. 42 0713 7XX). Selve kuglehanen er lavet i korrosionsbestandig messing og er desuden GDV-godkendt.

Se flere produktfakta om FilterBall® type 51F ››