News

4. maj 2023

NY kvikshunt med EPP-isolering

Den nye kvikshunt K7025 (2 til 12 kredse) leveres med en ny EPP-isolering, som opfylder isoleringskravene i DS452 og efterlader VVS-arbejdet pænt og præsentabelt. EPP giver høj varmeisolering, samtidig med at det er et let og stærkt materiale, så det er perfekt til HVAC-applikationer.

Ny kvikshunt med isolering

Der medfølger et nyt vægbeslag, der giver bedre plads til isolering af gulvslangerne mellem shunt og væg og mellem frem og retur. Når du har monteret kvikshunten på væggen og tilsluttet rør, monterer du nemt isoleringen på hele kvikshunten.

Du kan få isolering til manifold i længder af otte kredse og nemt tilpasse den med hobbykniv, hvis du skal bruge færre eller flere kredse. Isoleringen kan også anvendes til ¾” brugsvand.

Til den nye kvikshunt K7025 anvendes naturligvis det velkendte ALPHA styresystem.