COMFORT IP Gulvvarme

COMFORT IP: Gulvvarmesystem

Få et fremtidssikret gulvvarmeanlæg med utallige muligheder

COMFORT IP er et moderne og fremtidssikret gulvvarme til dit moderne hjem. Det stabile og fleksible gulvvarmeanlæg sikrer dig behagelig varme i præcis de rum, du ønsker. COMFORT IP i stand-alone versionen er en simple og driftsikker løsning, som til enhver tid kan dække behovet for gulvvarmeregulering. Styresystemet sammensættes efter et givent behov og ud fra den funktionalitet som ønskes. Valget består “kun” mellem én styring (6 eller 10 kredse), rumtermostater (digital eller analog) og telestater.

Skal der være mulighed for at opgradere systemet til SmartHome løsningen på et senere tidspunkt? Så SKAL man vælge de digitale rumtermostater. Ellers skal rumtermostaterne udskiftes.

Se de enkelte komponenter og styk dit anlæg sammen her.

Med løsningen kan du til hver en tid opgradere din gulvvarme til en avanceret SmartHome løsning. Det gør COMFORT IP til et ideelt og sikkert valg, hvis du f.eks. renoverer eller bygger nyt. Og så sparer du tilmed op til 20% i energiforbrug!

Softwaren til styringen til Pettinaroli Comfort IP er udviklet i samarbejde med EQ-3 GmbH, Tyskland, og er kompatibel med deres Homematic IP produktserie. De to produktserier anvender derfor en fælles app til IOS og Android og denne hedder blot ”Homematic IP”. Du skal således hente app’en Homematic IP i AppStore eller i Google Play og anvende denne til styring af Pettinaroli Comfort IP. Vi gør opmærksom på, at kontaktoplysningerne i app’en ikke gælder Pettinaroli Comfort IP. Hotline support til COMFORT IP produkter ydes alene af Pettinaroli A/S.

COMFORT IP enkelt gulvvarmesystem

Stabil og driftssikker gulvvarme
Modulopbygget – kan tilpasses alle rum
Fuldt fremtidssikret løsning

Opgrader nemt og hurtigt det fremtidssikret gulvvarme til en Smart Home løsning. Er en fordel, hvis du – eller en ny ejer – på sigt ønsker f.eks. lysstyring og alarmer koblet på.