Kundeservice / support

Mød vores interne kundeservice!

Uanset om du har spørgsmål til specifikke VVS-løsninger, lagerstatus, tekniske spørgsmål eller noget helt andet i Pettinarolis produktprogram, sidder de klar til at tage hånd om dine udfordringer.

Du kan få fat i vores kundeservice her.

Kom hurtigt igennem til vores kundeservice

Hos Pettinaroli ved vi, hvor travl din arbejdsdag kan være, og derfor også hvor vigtigt det er at få hurtig hjælp, når du har brug for support. Heldigvis skal du ikke vente længe; faktisk bliver ca. 36% af opkaldene til vores kundeservice besvaret inden for 10 sekunder og ca 83% inden for 1 minut.

Du kan også vælge vores callback-service, når du ringer til os; så ringer vi dig op, så snart vi bliver ledige.

Vi ønsker at yde den bedste support til vores kunder!

Hos Pettinaroli vægter vi kundeservice og teknisk support højt. Derfor kan du altid som VVS-installatør eller grossist komme i kontakt med os og få kyndig vejledning og support inden for vores almindelige åbningstider.

Vores kontaktoplysninger og åbningstider finder du her.

Har du et spørgsmål til et Pettinaroli produkt – en kuglehane, et gulvvarmesystem eller andet, så kan du måske finde svaret på vores FAQ side. Her har vi samlet de oftest stillede spørgsmål, som måske kan besvare dit spørgsmål.

Videoer lige ved hånden!

Hvordan indstilles dato/tid på en digital rumtermostat? Hvordan programmerer jeg en rumtermostat til 1-kreds styreboks? Og mange, mange andre spørgsmål kan dukke op, når man står med et Pettinaroli produkt.

Derfor har vi lavet en lang række videoer, så vi forhåbentligt kan yde den bedste support over for dig – også om aftenen eller i weekenden. Se videoerne på vores youtube kanal – så har du dem altid ved hånden.