Om os

Pettinaroli A/S - kontor og lager i Middelfart

Pettinaroli hovedkontor, Middelfart Danmark
Pettinaroli - kontor i Middelfart

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100% på

Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade for og tilfredse med. Vi arbejder derfor hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den danske VVS-branche. Det har vi nu gjort i over 40 år og det vil vi fortsætte med i fremtiden.

Vi ved dog også, at højkvalitetsprodukter ikke gør det alene. Vi bestræber os derfor hele tiden på at give dig en nemmere arbejdsdag uden bøvl og tidsspilde, som kan være både dyrt og til stor gene for både dig og dine kunder. Hos os får du nemt og hurtigt fat i det, du står og skal bruge; uanset om det er produkter, rådgivning, installationsvideoer eller andet. Vores engagerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig hurtigt videre.

Vi startede tilbage i 1976 som familievirksomheden Jørgen Pedersen VVS. Siden er vi vokset støt og i 2000 blev vi en del af den italienske familiekoncern Fratelli Pettinaroli SpA og skiftede herefter navn til Pettinaroli A/S. I dag er vi blandt verdens førende VVS-leverandører. Fra vores lager i Middelfart på Fyn leverer vi til cirka 20 lande i Nord-, Mellem- og Østeuropa hver eneste dag. Alle vores messingprodukter bliver produceret af varmepresset kvalitetsmessing på vores produktionsfaciliteter i Italien. Det er din garanti for produkter, der holder. Både nu og i fremtidens systemer.

Som nævnt er vores produktion beliggende i Italien af bl.a. kuglehaner, ventiler og gulvvarmesystemer. Leder du i stedet efter installationsvideoer, kan du finde dem her. Har du fortsat brug for hjælp, kan du kontakte os på telefon 6341 0900 og mail info@pettinaroli.dk