Referencer

Se udtalelser fra kunder og leverandører

Referencer

Referencer kan have flere former. Her finder du en udtalelse fra én af vore kunder:

Kurt havde brug for hjælp med opsætningen af sit nye gulvvarmesystem fra Pettinaroli. Vores supportafdeling hjalp ham over telefonen, så systemet kom op at køre med det samme.
”…stor tilfredshed med din hjælp og den gode service du og de øvrige medarbejdere yder, det er nemlig vejen frem”.
Kurt Poulsen

Cases

Pettinaroli leverer kuglehaner, ventiler og gulvvarme til hele den danske VVS-branche. Derfor vil vores logo være at finde i mange danske hjem og bebyggelser. Pettinaroli har også gennem tiden leveret kuglehaner og gulvvarmesystemer til mange store og spændende projekter. Så vi er stolte over at kunne vise en lang række referencer både fra Danmark og fra udlandet

Strandby-Høje fik smart gulvvarme
338 lejeboliger i Hundige Strandby får smart gulvvarme

I alt 338 lejligheder er opført i Hundiges nye bydel Hundige Strandby. Boligerne er skabt med fokus på funktionalitet og ikke mindst livskvalitet, og Pettinaroli giver sit bidrag hertil ved at levere det intelligente gulvvarmesystem, Pettinaroli Alpha.

Læs mere om samarbejdet med SH Installation >>

Solidt samarbejde mellem Højbjergs Smedie & VVS og Pettinaroli A/S

Højbjergs Smedie & VVS bruger Pettinarolis skaktløsninger, blandt andet i feriehuse. Blandt de tillægsord, som der bruges, når virksomheden skal beskrive samarbejdet og skaktløsningerne er nemt og tidsbesparende.

Læs mere om samarbejdet her>>

Lokale fagfolk – Vorbassehuset
Vorbassehuset – tegnet og bygget af lokale fagfolk

I Vorbasse og omegn vest for Vejle er fire håndværkere og en arkitekt gået sammen om at bygge huse efter kundernes ønsker. Alle husene har deres eget særpræg, men går under fællesbetegnelsen Vorbassehuset.

Teamet bag Vorbassehuset består – foruden EgKris Smedie og VVS – af Vorbasse Tømrer og Snedker, arkitekt Kenneth Post, Niels Knudsen fra El-hjørnet og Murermester Benny Sørensen.

Læs mere om Vorbassehuset>>

Kolding Sky AP Ejendomme bygherre
Star VVS & Kolding Sky

Star VVS stod for VVS-entreprisen og valgte Pettinarolis kvikshunt og COMFORT IP gulvvarmesystem, der selv indregulerer anlægget samt Pettinarolis IP+ service, hvor indkodningen af systemet klares af Pettinaroli. Derved har Star VVS sparet mere end 50 mandetimer i forbindelse med installation af gulvvarmesystemet i de 98 lejligheder.

Læs mere om Kolding Sky>>

Smedegaarden lejligheder: Taghaven
Smedegaarden ved Holbæk Fjord

19 nye lækre kvalitetslejligheder med udsigt over Holbæk Fjord har fået installeret gulvvarme af Sandkær VVS. Jesper Sandkær valgte en forprogrammeret løsning fra Pettinaroli, hvor COMFORT IP systemet er indkodet og opsat inden levering – og bundmodulerne er skræddersyet til formålet.

Læs mere om Smedegaarden>>

VVS-Smeden i Riis
Smeden i Riis bruger Pettinaroli bundmoduler

Direktør Niels Andersen fra VVS-firmaet Smeden i Riis er en af dem, der kan se fordelene ved et Pettinaroli bundmodul. Et bundmodul kan skræddersys efter behov og leveres inden for få dage. Bundmodulet er din sikring for en korrekt montering og samtidig sparer du tid på opsætning.

Læs mere om Smeden i Riis’ brug af bundmoduler>>

8TALLET på Amager, bygningen
Ingen tungmetaller i 8TALLETs drikkevand

Samtlige Pettinaroli kuglehaner i det prestigefyldte 8TALLET på Amager er belagt med den smarte VA/GDV-godkendte TEA-belægning. TEA-belægningen gør kuglehanen korrosionsbestandig og sikrer en ubetydelig udledning af tungmetaller til drikkevandet. Ja, faktisk et niveau, der ligger på halvdelen af den grænseværdi, som WHO anbefaler.

Læs mere om 8TALLET>>

50 luksuslejligheder i Sfinxen på Islands Brygge
50 luksuslejligheder i Sfinxen på Islands Brygge

Tårnet med det specielle navn ”Sfinxen” rummer 50 lejligheder med fuldt panorama over Islands Brygge og Amager Fælled. Og beboerne kan lune sig med behagelig gulvvarme fra Pettinarolis intelligente gulvvarmesystem, COMFORT IP. De kan også vælge at gøre hverdagen nemmere med vores SmartHome-løsninger inden for lys- og alarmstyring samt brandsikring.

Læs mere om Sfinxen>>

The Silo
”HVA DRIKKER MØLR”-siloen blev til luksuslejligheder

38 luksuslejligheder i ombygget foderstofsilo i Københavns Nordhavn er udstyret med en lang række produkter fra Pettinaroli. Blandt andet styresystemet COMFORT IP, som er et af markedets mest smarte og  fremtidssikrede styresystemer til gulvvarme.

Læs mere om den københavnske case >>

Trap+ Lejeboliger i Skrillinge Middelfart
75 nye lækre lejeboliger med intelligent gulvvarme fra Pettinaroli

VVS’ firmaet Trap+ i Middelfart vælger Pettinaroli COMFORT IP gulvvarme til 75 nye lejeboliger i bydelen Skrillinge. Valget faldt på COMFORT IP, fordi det er nemt at arbejde med og samtidig fremtidssikret med en SmartHome-løsning. Dermed kan beboerne selv styre lys, alarmsystem og brandalarm med en gratis app.

Læs mere om de nye lejligheder i Skrillinge>>

Internationale cases
Pettinaroli internationale cases, referencer, projekter i udlandet

Udover at være en del af projekter over i alt i Danmark er Pettinaroli også at finde i mange andre lande.

Læs mere om vores udenlandske projekter >>