News

28. september 2016

“Gearet til nye mål – og mere succes”

I går 27. september 2016 kunne man i Erhvervsavisen Fyn læse lidt om Pettinarolis udvikling og strategi.

Her kan man læse om, hvordan Pettinaroli er begyndt at udvikle og flytte sig noget mere. Direktør Kim Pedersen fortæller blandt andet, at Pettinaroli nu vil arbejde mere målrettet – dette indebærer både en helt ny organisationsstruktur, hvor medarbejderne samarbejder i teams, og mere fokus på eksporten. For selvom virksomheden nu har haft sin virke i Danmark siden 1976, og altså i år kan fejre 40-års jubilæum, betyder det ikke, at man bare kan læne sig tilbage. Pettinaroli kom igennem finanskrisen, men ikke uden udfordringer. Som Kim Pedersen siger:

“Vi er kommet godt igennem finanskrisen og uden de helt store skrammer. Der var kun et enkelt år med afskrivning, da vi valgte at fastholde vores medarbejdere og deres ekspertise, fordi vi vidste, vi ville få brug for den igen. Vi følte dog også, at succesen var blevet sovepude, og at vi var blevet for lidt proaktive. Det har vi i den seneste tid lavet om på”.

Du kan læse hele artiklen her.