News

26. oktober 2016

COMFORT IP – fremtidens gulvvarmesystem

NYT avanceret styresystem til gulvvarme
comfort_ip-midtersiderPettinaroli lancerer nu det nye trådløse styresystem til gulvvarme; COMFORT IP. Systemet kan anvendes som et simpelt stand-alone system uden netopkobling , men samtidig kan det udbygges til at være et af markedets mest avancerede SmartHome-systemer.

COMFORT IP-systemet består af to trådløse styringer i 230V med hhv. 6 og 10 zoner. Dertil hører en digital og en analog rumtermostat samt de energirigtige telestater med et effektforbrug på kun 1W. COMFORT IP giver en simpel og nem løsning, som mange steder vil opfylde de krav kunden har til gulvvarmeregulering. Systemet yder den optimale komfort, og det er enkelt at anvende i dagligdagen.

Vil man gøre COMFORT IP meget mere avanceret, så kan systemet kobles på internettet med et access point. Sammen med den gratis app er der nu mulighed for at styre COMFORT IP, uanset om du er hjemme eller ude. App’en giver dig fuld kontrol over COMFORT IP, og den findes både til iOS og til Android. Har man anskaffet sig det nye COMFORT IP-gulvvarmestyresystem samt access pointet, er der ikke langt til at have et komplet SmartHome-system. COMFORT IP-familien består af en lang række komponenter, som nemt kan integreres og styres via app’en. Komponenter såsom radiatortermostat, vindues-/dørkontakt, gulvtemperaturføler, komme/gå kontakt, alamsystemer, lysregulering mm, komponenter som ”snakker” sammen for at optimere energiforbruget og sikkerheden i hjemmet. Åbnes et vindue, sænkes varmen i gulvvarmen og på radiatortermostaten og alarmsystemet siger til, hvis en dør er åben osv..

Den modulerende styring fordeler energien perfekt over alle varmezoner og sikrer dermed at alle rum opvarmes på samme tid og sikrer høj komfort ved at minimere temperatursvingningerne i de enkelte rum. Det modulerende princip eliminerer næsten totalt behovet for indregulering og kombineret med styringens evne til ”lastfordeling”, som også indeholder en intelligent selvlærende funktionalitet, lærer COMFORT IP hurtigt husets rum at kende og ved præcist, hvor meget varme der skal bruges i rummene. Denne intelligente styring sparer op til 20% energi og kræver samtidig mindre pumpe- og fordelerrørskapacitet.