News

3. januar 2018

Salgsafdelingen udvides

Pettinaroli styrker salgsafdelingen

Efterspørgslen efter Pettinarolis kvalitetsprodukter stiger. Derfor styrker vi salgsafdelingen med to mand:

Daniel Blomster er ny salgskonsulent på Sjælland og øerne og supplerer salgskonsulent Bjarne Hattens i det daglige arbejde med vores kunder. Daniel kommer fra en stilling som intern sælger hos Brødrene Dahl A/S. Han er uddannet vvs-montør med 13 års erfaring i vvs-branchen. Daniel bor i Rødovre med sine to døtre.
Kontakt Daniel på tlf. 2121 7357 eller skriv til dabl@pettinaroli.dk

Kent Sander Østergaard erstatter salgskonsulent Søren Harhorn i Midt- & Nordjylland. Kent er uddannet mekaniker og har været selvstændig i 20 år med et bådfirma. Han bor på et nedlagt landbrug i Vesthimmerland med sin kone og tre børn.
Kontakt Kent på tlf. 2121 7356 eller skriv til keso@pettinaroli.dk