News

13. februar 2018

Hent inspiration på de to største VVS-messer i Europa

Mostra Convegno messen i Milano i midten af marts og Nordbygg i Stockholm er et must for dig, der arbejder i VVS-branchen.

Pettinaroli har en stor stand på hver messe. Du kan møde flere af vores danske folk, som sammen med lokale kolleger præsenterer de nyeste produkter og løsninger, der gør både din og dine kunders hverdag lettere og mere komfortabel:

  • Pettinarolis SmartHome-stand kan du med COMFORT IP og Amazon’s stemmestyrede assistent Alexa, ”tale med” varme, lys osv. En live demonstration af Internet of Things og fremtidens teknologier.
  • Du kan blive blandt de første til at opleve 2. generationsventilen, PICV ”Dynasty”. Ventilen har samme funktion som generationen før, men den har en mindre byggestørrelse, hvilket gør den ideel i installationer med begrænset plads. Er derfor velegnet til fjernvarmeunits og fancoils. Samtidig kræver den minimal vedligeholdelse!
  • Filterballs, 6-vejs ventiler og strengreguleringsventiler.

Monstra 2018

Mostra Convegno –  mere end 2000 udstillere fra varme-/køleindustrien


Hvornår:

13.-16. marts 2018

Hvor:
Fiera Milano, Italien – Pettinaroli stand i Hall 11 : G41 H50

Få gratis billet og adgang via FAST LANE:
Du kan rekvirere din gratis billet ved at sende dit fornavn, efternavn og din e-mail adresse til info@pettinaroli.dk. Vi bestiller dem fra Italien, og billetten sendes herefter direkte videre til dig. Men skynd dig – vi skal have din bestilling senest i uge 10.

 


Nordbygg 2018

Nordbygg – mere end 900 udstillere fra 30 lande


Hvornår:

10.-13. april 2018

Hvor:
Mässvägen 1 Älvsjö, Stockholm, Sverige – Pettinaroli stand: AG:26

Få en gratis adgangsbillet – men skynd dig, vi har kun 10!
Du kan rekvirere din gratis billet ved at sende dit fornavn, efternavn og din e-mail adresse til info@pettinaroli.dk. Vi bestiller dem fra Italien, og billetten sendes herefter direkte videre til dig. Men skynd dig – vi skal have din bestilling senest i uge 14.