News

13. februar 2018

Pettinaroli-koncernen fejrer 80-års jubilæum i 2018

Året inden 2. verdenskrig brød ud startede brødrene Giuseppe og Mario Pettinaroli i 1938 firmaet Fratelli Pettinaroli i Norditalien. Dengang havde firmaet fokus på simple messingventiler. Under mottoet “Think Globally, Act Locally” har Pettinaroli i dag otte kontorer i Europa og USA og leverer messingprodukter og gulvvarme til bygninger i hele verden.
Se cases worldwide ››

Bredt sortiment

Vidste du, at Pettinaroli er én af de leverandører i branchen med det bredeste sortiment? Vi leverer alt lige fra gulvvarmesystemer til kuglehaner og ventiler i messing i mange variationer samt komponenter til OEM-industrien, fx firmaet Kamstrup. I samarbejde med vores kunder produktudvikler vi også enkelkomponenter samt komplette løsninger.

80 år, men ”young at heart”

Firmaets fremskredne alder afspejles hverken i vores produkter og løsninger eller i vores forretningspolitikker. Alle produkter er 100% kvalitets- og funktionstestet inden de forlader produktionen. Du går derfor aldrig galt i byen, når du vælger Pettinarolis produkter:

  • Vi holder os konstant ajour med de trends og tendenser i samfundet. For eksempel er vi langt fremme med vores SmartHome løsninger, hvor messingkomponenter kombineres med systemer, som kan styres via din smartphone. Senere på året lancerer vi en helt ny serie kugleventiler.
  • Vi har godkendelser på de produkter som markederne efterspørger. Flertallet af vore kuglehaner og ventiler er VA-godkendt og fremadrettet bliver de dråbegodkendt i Danmark. I Tyskland har vi DVGW-godkendelser, STF-godkendelser i Finland, SINTEF-godkendelser i Norge og SITAG-godkendelser i Sverige. Et lille udpluk af de godkendelser vi ligger inde med på vort store og brede produktprogram.
  • Fabrikken er certificeret ”Grøn Produktion” i hht. ISO 50001. Dvs. at vi energimæssigt er selvforsynende. Vi renser vandet, så der ikke slipper skadelige stoffer ud i naturen. Og vi genanvender stort set alt, der bliver tilovers i vores produktion.
    Se video på YouTube ››
  • Aktiv CSR-politik: Vi stiller store krav til vores samarbejdspartneres sociale engagement og etik.

Jubilæumsåret fejres bl.a. med jubilæumstilbud i vores nyhedsbrev.