News

8. marts 2018

Access point – hele dit hjem på din smartphone

Med COMFORT IP-systemet giver Pettinaroli dig mulighed for at få kontrol over hele din bolig direkte på din smartphone uanset hvor i verden, du befinder dig. Du behøver blot et access point for at forbinde hele dit SmartHome-system lige fra gulvvarme til lysstyring og alarmsystemer og det hele kan nemt styres via den GRATIS app ”Homematic IP”.

Forestil dig at komme hjem en sen aftentime; med et enkelt tryk på en lille fjernbetjening i din nøglering bliver dit alarmsystem i hele boligen slået fra, og samtidig bliver lyset i entréen tændt.

Forestil dig nu, at madlavningen er i fuld gang i køkkenet, så du beslutter dig for at lufte lidt ud. Du åbner dit vindue og radiatoren skruer derefter automatisk ned for varmen – og skruer selvfølgelig op igen automatisk, når du lukker vinduet igen.

Måske kender du følelsen af at have glemt at slukke lyset, før du tog af sted på arbejde? Tænk, hvis du via en app på din smartphone kunne tjekke din bolig og eventuelt slukke lyset – mens du er på farten.

For smart til at være sandt? Slet ikke! Med et access point fra Pettinaroli kan du nemt og hurtigt gøre ovenstående til en realitet! Access pointet gør det nemlig muligt at forbinde flere forskellige enheder med hinanden, og samtidig kan du kontrollere og styre det hele direkte på din smartphone via den GRATIS ”Homematic IP” app. På den måde kan du på ganske kort tid få en komplet SmartHome-løsning med app- og fjernstyring på din smartphone!

Access pointet gør dit hjem smart

Med den lille hvide boks, access pointet, fra COMFORT IP-serien, er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvor smart du gerne vil have dit hjem. Pettinaroli tilbyder nemlig et bredt udvalg af tilbehør, som du kan forbinde med access pointet og din smartphone, så du selv kan sammensætte en SmartHome-løsning efter dine behov.

Få et hurtigt overblik over COMFORT IP-tilbehøret >>