Nyheder

1. februar 2019

COMFORT IP – tal med dit gulvvarmesystem via Google Home

Med en Google Home kan du styre dine installationer via dit access point. Giv en kommando til Google Home, og dit ønske bliver opfyldt – hvis det er en kommando, som access pointet kan udføre. Fx at slukke lys og regulere temperaturen.

Har du talt med dit gulvvarmesystem i dag?

”Hey Google, hæv temperaturen på badeværelset med 2 grader”. ”Hey Google, dæmp lyset i stuen”. ”Hey Google, føj 2 liter mælk til min indkøbsliste”.

Har du et COMFORT IP system fra Pettinaroli, er du ikke langt fra at kunne styre det via din stemme! Det kræver blot et access point og Google Home; så har du mulighed for blandt andet at slukke/tænde lyset og regulere temperaturen via stemmestyring.

COMFORT IP SmartHome-løsning fra Pettinaroli ››

Google Home er et stemmestyret system (med dansk tale), som kan kobles sammen med dit COMFORT IP  system, så du fremover kan styre en stor del af din bolig udelukkende via din stemme. Det er access pointet, som skaber forbindelsen mellem COMFORT IP og Google Home, så du fremover kan ”snakke” med dit system fremfor at styre det via ALPHA IP app’en.

Her kan du se, hvordan Google Home virker sammen med COMFORT IP: