News

1. februar 2019

Google Home & COMFORT IP – tal med dit gulvvarmesystem

Med en Google Home kan du styre dine COMFORT IP installationer via dit access point. Giv en kommando til Google Home, og dit ønske bliver opfyldt – hvis det er en kommando, som access pointet kan udføre. For eksempel at slukke lys eller skrue op eller ned for temperaturen.

Har du talt med dit gulvvarmesystem i dag?

”Hey Google, hæv temperaturen på badeværelset med 2 grader”. ”Hey Google, dæmp lyset i stuen”. ”Hey Google, føj 2 liter mælk til min indkøbsliste”. Tænk at kunne få sit system til at udføre kommandoerne udelukkende via din stemme!

Har du et COMFORT IP system fra Pettinaroli, er du ikke langt fra at kunne netop det – stemmestyre dit system! Det eneste, som det kræver, er blot et access point og en Google Home; så har du mulighed for blandt andet at slukke/tænde lyset og regulere temperaturen via stemmestyring.

COMFORT IP SmartHome-løsning fra Pettinaroli ››

Google Home er et stemmestyret system (med dansk tale), som kan kobles sammen med dit COMFORT IP  system, så du fremover kan styre en stor del af din bolig udelukkende via din stemme. Det er access pointet, som skaber forbindelsen, så du fremover kan ”snakke” med dit system fremfor at styre det via Homematic IP app’en.

Se, hvordan du stemmestyrer dit lys>>