News

23. april 2019

Lad os gøre arbejdet for dig med IP+ og bundmoduler

Brug IP+ og bundmoduler fra Pettinaroli. Langt de fleste VVS-installatører kender følelsen af at have for travlt i løbet af en stresset arbejdsdag. Derfor tilbyder Pettinaroli at gøre en del af arbejdet for dig, så du sparer en masse tid og dermed penge, som du kan bruge på andre arbejdsopgaver.

Har du for travlt i løbet af arbejdsdagen, stiger risikoen for fejl, som kan blive dyre for dig selv og generende for dine kunder. Derfor tilbyder Pettinaroli at hjælpe med både skræddersyede bundmoduler samt fuld indkodning af styresystem til gulvvarme, IP+. En rigtig god forretning for den travle VVS-installatør!

Nyt bundmodul til nem og hurtig installation

Med vores nye, smarte bundmodul kan du nemt og hurtigt installere gulvvarme, radiatorer og brugsvand til projekter. Bundmodulet er særlig ideel på trange steder, fx ved skaktløsninger og så kan det desuden installeres med gængse fjernvarmeunits, bl.a Redan og Gemina Termix.

Den nemme montering sparer dig for tid og penge, samtidig med at du mindsker risikoen for fejl.

Skræddersyet efter behov
Bundmodulerne fra Pettinaroli kan skræddersyes individuelt, så du får præcist det bundmodul, som opgaven kræver.

Selve bundmodulet har en funktionel, robust og stabil opsætning. Det består af en bagplade og beslag for brugsvand, radiatorer og gulvvarme. Det leveres med fuldt isoleret føderør (iht. DS452), som sikrer minimalt varmetab.

IP+ – nem installation af COMFORT IP

Skal du installere gulvvarme med COMFORT IP styresystemet, kan du trygt overlade hele indkodningen af systemet til os! Med vores IP+ service sørger vi for det praktiske med at ledningsføre telestaterne til styreboksen, indkode rumtermostaterne og selvfølgelig lave en tydelig afmærkning af alle komponenterne. Det eneste, du skal gøre, er at få systemet UD af æsken og OP på væggen.

Du kan spare ca. 1 time per installation – 1 time, du kan bruge på andre arbejdsopgaver!

Så næste gang du skal installere gulvvarme med COMFORT IP, kan du trygt gøre brug af IP+ og overlade en del af arbejdet til os – det er din sikring for korrekt indkodning af systemet.

Udfyld bestillingssedlen og send den til os sammen med en tegning og eventuelt projektbeskrivelse. Så klarer vi resten!

<Få en IP+ bestillingsseddel her>

Lad os hjælpe dig i en travl hverdag med IP+ og bundmoduler!