Nyheder

11. maj 2019

Nyt bundmodul til nem installation af gulvvarme, radiatorer og brugsvand

Med det nye smarte bundmodul fra Pettinaroli kan du nemt og hurtigt installere gulvvarme, radiatorer og brugsvand i alle tænkelige projekter. Det er for eksempel også ideelt på trange steder, bl.a. ved skaktløsninger. Og du kan installere det nye bundmodul på gængse fjernvarmeunits som fx Redan og Gemina Termix.

Med denne løsning opnår du ensartet kvalitet og udseende på dine varme- og brugsvandsinstallationer i alle former for boligbyggeri. Den nemme montering sparer dig for tid og mindsker risikoen for fejlmontering.

Fleksibel løsning

Du kan bestille bundmodulet, så det er konfigureret med de installationer og antal kredse, din kunde har brug for (fx 6 kold, 4 varme og 8 gulvvarme).

Selve bundmodulet har en funktionel, robust og stabil opsætning. Det består af en bagplade og beslag for brugsvand, radiatorer og gulvvarme. Det leveres med fuldt isoleret føderør (iht. DS452), som sikrer minimalt varmetab.

Hent en bestillingsseddel her – og bestil dit bundmodul i dag!