News

11. maj 2019

Nyt bundmodul til nem installation af gulvvarme, radiatorer og brugsvand

Med det nye smarte bundmodul fra Pettinaroli kan du nemt og hurtigt installere gulvvarme, radiatorer og brugsvand i alle tænkelige projekter. Det er for eksempel også ideelt på trange steder, blandt andet ved skaktløsninger og du har samtidig mulighed for at installere det nye bundmodul på gængse fjernvarmeunits som for eksempel Redan og Gemina Termix.

Med denne løsning opnår du ensartet kvalitet og udseende på dine varme- og brugsvandsinstallationer i alle former for boligbyggerier. Den nemme montering sparer dig både for tid og samtidig mindsker du risikoen for fejlmontering.

Find Pettinaroli bundmodulet til dit næste projekt her>>

Bundmodul – en fleksibel løsning!

Du kan nemt bestille bundmodulet fra Pettinaroli, så det er konfigureret med de installationer og antal kredse, din kunde har brug for (for eksempel 6 koldt vand, 4 varmt vandt og 8 gulvvarme). Du vælger også selv, hvilken størrelse pex de enkelte kredse skal have og om gulvvarme- og/eller brugsvandsrørene skal isoleres. Det hele er op til dig – så er du sikker på at få det skræddersyede bundmodul, du har brug for.

Selve bundmodulet har en funktionel, robust og stabil opsætning. Det består af en bagplade og beslag for brugsvand, radiatorer og gulvvarme. Det leveres med fuldt isoleret føderør (iht. DS452), som sikrer minimalt varmetab.