Nyheder

7. august 2019

Danmarks sikreste kuglehane

Sammenholdt med den totale anlægssum er kuglehaner ikke en specielt dyr komponent i det moderne byggeri. Men går du på kompromis med kuglehanens kvalitet, kan det ende med at blive en dyr fornøjelse i form af vandskader og utilfredse kunder. Derfor har Pettinaroli en klar holdning til, hvordan en kuglehane skal konstrueres:

På Pettinarolis kuglehaner er spindlen tætnet mod ventilhuset hele tre steder. Og ingen kuglehane forlader fabrikken i Italien uden at være testet. Basta!

Pettinaroli Kuglehane SERIE 50

Tre-dobbelt sikring

A) Hvid teflon pakning
Den første pakning sidder mellem spindlen og huset. Den sikrer, at kuglehanen kan manøvreres forholdsvist let, og at væske ikke trænger op i pakdåsen. Denne pakning er lavet i Teflon® (hvid), hvilket minimerer gnidningsmodstanden mellem spindel og hus. Den slidstærke Teflon sikrer samtidig pakningen en lang levetid.

B) De to grønne o-ringe
I selve pakdåsen er spindlen tætnet med to grønne O-ringe i Viton® – et materiale, der har en høj temperaturtolerance og en meget lang holdbarhed.

 

Se Pettinarolis kuglehaneprogram ››