News

7. august 2019

Danmarks sikreste kuglehane

Danmark sikreste kuglehane får du hos Pettinaroli!

Sammenholdt med den totale anlægssum er kuglehaner ikke en specielt dyr komponent i det moderne byggeri. Men går du på kompromis med kuglehanens kvalitet, kan det ende med at blive en dyr fornøjelse i form af vandskader og utilfredse kunder. Derfor har Pettinaroli en klar holdning til, hvordan en kuglehane skal konstrueres:

På Pettinarolis kuglehaner er spindlen tætnet mod ventilhuset hele tre steder. Og ingen kuglehane forlader fabrikken i Italien uden at være testet. Basta!

Se hvordan Pettinarolis kuglehaner produceres ››

Pettinaroli Kuglehane SERIE 50

Kuglehane med tre-dobbelt sikring

A) Hvid teflon pakning
Den første pakning sidder mellem spindlen og huset. Den sikrer, at kuglehanen kan manøvreres uden problemer forholdsvist let, og at væske ikke trænger op i pakdåsen, som kan ødelægge pakningerne. Denne pakning er lavet i Teflon® (hvid), hvilket minimerer gnidningsmodstanden mellem spindel og hus. Den slidstærke Teflon sikrer samtidig pakningen en lang levetid.

B) De to grønne o-ringe
I selve pakdåsen er spindlen tætnet med to grønne O-ringe i Viton® – et materiale, der har en høj temperaturtolerance og en meget lang holdbarhed.

 

Se Pettinarolis kuglehaneprogram ››

Har du spørgsmål til vores kuglehaner eller andre af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten sende os en mail til info@pettinaroli.dk eller på telefon 6341 0900 (man.-tor. 08:00-16:00 og fre. 08:00-13:30). Du kan også gøre brug af vores kontaktformular. Så hjælper vi dig godt videre!