News

24. marts 2020

På trods af COVID-19 er hjælpen nær!

Vi følger myndighedernes anvisninger og det betyder, at de medarbejdere der kan, arbejder hjemmefra i disse dage og herfra yder vi fortsat den gode telefonsupport – så hjælpen er nær.

Står du ude hos en kunde og har glemt, hvorledes man kobler en rumtermostat til en COMFORT IP styreboks eller re-setter en styreboks, så HUSK, at du altid kan finde instruktionsvideoer til Pettinaroli gulvvarmesystemer på vores Youtube-kanal.

Abonnér på kanalen! Så er hjælpen nær og lige ved hånden – altid.

Vis mig Pettinarolis Youtube-kanal>>

På den måde har du altid hjælpen lige ved hånden.

Du har som altid også mulighed for at kontakte vores kundeservice på telefon 6341 0900 man.-tors. 08:00-16:00 og fredag 08:00-13:00. Du kan også skrive en mail til os på info@pettinaroli.dk. Du er også velkommen til at bruge vores kontaktformular>>