News

16. oktober 2020

NY hvid digital rumtermostat til COMFORT IP

Pettinarolis intelligente COMFORT IP gulvvarmesystem udvides nu med en smart digital rumtermostat i hvid. Så nu er der tre rumtermostater at vælge imellem, en digital i hvid og én i sort samt en analog rumtermostat i hvid.

I COMFORT IP serien indgår nu to smarte digitale rumtermostater. De er begge i et moderne, tidsløst og enkelt design med hhv. hvid og sort ramme. Rumtermostaterne passer stilmæssigt ind i langt de fleste danske hjem. Begge rumtermostater har en digital skærm, hvorpå den aktuelle rumtemperatur aflæses. De forskellige funktioner indstilles nemt via drejeknappen og der er mulighed for individuel tilpasning efter dine behov.

Se COMFORT IP komponenterne>>

De digitale rumtermostater giver dig desuden mulighed for en SmartHome løsning kombineret med et access point.

Få intelligent gulvvarme med COMFORT IP

Du kan fortsat også vælge en analog udgave, hvor temperaturen blot reguleres på drejeknappen. Den analog rumtermostat kan ikke bruges til SmartHome løsningen med et access point.

COMFORT IP er et moderne og fremtidssikret gulvvarme til dit moderne hjem. Det stabile og fleksible gulvvarmeanlæg sikrer dig behagelig varme i præcis de rum, du ønsker. COMFORT IP i stand-alone versionen er en simple og driftsikker løsning, som til enhver tid kan dække behovet for gulvvarmeregulering. Styresystemet sammensættes efter et givent behov og ud fra den funktionalitet som ønskes. Valget består “kun” mellem én styring (6 eller 10 kredse), rumtermostater (digital eller analog) og telestater.