News

27. oktober 2020

Pettinaroli bundmoduler til alle typer af byggeri – hurtig levering

Med skaktløsninger og bundmoduler fra Pettinaroli kan du nemt installere gulvvarme, radiatorer og brugsvand i alle tænkelige projekter. Vi kan levere løsninger med eller uden isolerede føderør (iht. DS452).

Med en skaktløsning eller et bundmodul fra Pettinaroli opnår du en ensartet kvalitet og udseende på dine varme- og brugsvandsinstallationer i alle former for boligbyggeri. Den nemme montering sparer dig for tid og mindsker risikoen for fejlmontering. Bundmodulet er med isolerede føderør (iht. DS452), som passer til gængse fjernvarmeunits som fx Termix og METRO THERM.

Fleksibel løsning

Vi bygger såvel skaktløsningerne og bundmodulerne helt efter dine ønsker; du skal blot vælge antallet af gulvvarme- og brugsvandskredse, så sørger vi for resten. Levering vil typisk ske fra 3 arbejdsdage. Ved større projekter aftales eventuelle delleveringer over en aftalt periode.

Har du brug for gulvvarmestyring, kan vi også montere styring og telestater på bundmodulet. Vi kan også sørge for indkodningen af styresystemet (IP+). Så sparer du tid på installationen og mindsker risikoen for fejl. Læs mere om IP+ løsningen

Akut brug for et bundmodul?

Mangler du akut et bundmodul, kan du med fordel vælge et af vores færdigsamlede bundmoduler. Bestiller du senest klokken 13:30 (man.-tors.) leverer vi dagen efter. Er der tale om flere bundmoduler, aftales eventuelt delleveringer.

De færdigsamlede bundmoduler består af:

  • 5 gulvvarme, 5 koldt vand, 3 varmt vand
  • 6 gulvvarme, 5 koldt vand, 3 varmt vand

Har du brug for ekstra kredse, kan de vedlægges bundmodulet. Så er du fortsat sikret den hurtige levering.

Vis mig flere informationer om Pettinaroli bundmoduler>>

Er du i tvivl om, hvilket bundmodul der passer bedst til opgaven, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular>>

Skaktløsninger

Mangler du en skaktløsning uden føderør, som ikke skal bruges til fjernvarmeunits? Intet problem! Vi tilbyder nemlig også skaktløsninger, som skræddersyes efter dine ønsker og behov. Du skal fortsat blot udfylde bestillingssedlen og sende den til os, så leverer vi inden for få dage. Er der tale om flere units, aftales eventuelt delleveringer.

Se vores skaktløsning>>

Find vores komplette 2021 produktkatalog her>>