News

14. februar 2021

KVIKSHUNT & COMFORT IP til fremtidens hjem

Efterspørgslen på komfort, effektivitet og sikkerhed bliver kun større, og samtidig må det gerne være nemt og hurtigt at gå til. Derfor tilbyder Pettinaroli fordelersystemet KVIKSHUNT og gulvvarmesystemet COMFORT IP; 2 systemer, der går rigtigt godt i spænd med hinanden.

Pettinaroli A/S kunne sidste år tilbyde et helt nyt fordelersystem – KVIKSHUNT –  i ¾” frem- og returløb i modsætning til det traditionelle 1”, hvilket gør systemet billigere at producere pga. den mindre mængde messing. Men den helt store fordel ved denne shunt er, at den kommer UDEN forindstilling. Det betyder, at installationstiden reduceres kraftigt, idet der ikke kræves nogen indregulering. Samtidig er KVIKSHUNTEN udstyret med en energibesparende UPM3-pumpe fra Grundfos, så du opnår besparelser på elregningen.

Men det stopper ikke her. For med Pettinaroli’s nyeste gulvvarmesystem – COMFORT IP – bliver det smartere endnu. KVIKSHUNT’en fungerer nemlig bedst med et modulerende styresystem for at opnå det helt rigtige flow i kredsene og dermed den o­­ptimale komfort i alle rum; og et modulerende system er en rigtig god idé, fordi de kan spare dig for helt op til 22% af energiforbruget, samtidig med at de kræver mindre pumpe- og manifoldkapacitet – og så opnås der en høj grad af komfort, fordi temperatursvingningerne er minimale i forhold til ikke-modulerende styresystemer. COMFORT IP er noget af det nyeste på markedet inden for smarte gulvvarmeløsninger. Gulvvarmesystemet kan bruges som et stand-alone system uden netadgang, men selvfølgelig stadig med en høj grad af effektivitet og komfort. Men COMFORT IP kan også gøres til et supersmart, avanceret SmartHome-system ved blot at kombinere det med et access point, som gør, at systemet kan kobles til internettet. På den måde kan COMFORT IP udbygges med et utal af komponenter inden for varme/køling, belysning og alarmsystemer, og ikke nok med det, så kan det hele betjenes via din smartphone – uanset om du er hjemme eller på farten. Du skal blot downloade den GRATIS app ”Homematic IP”. Så er dit hjem klædt rigtigt godt på til fremtiden!

Opnå både besparelser og en høj grad af komfort, effektivitet og sikkerhed med kombinationen af KVIKSHUNT og COMFORT IP – og få samtidig et smart gulvvarmsystem, som kan sættes op lige nøjagtig efter dine behov og præmisser.

Kombinér KVIKSHUNT med COMFORT IP og spar tid og penge uden at gå på kompromis med komforten!