News

19. februar 2022

Brugsvandsfordelerrør CC50 – ideel til isolering

Udover brugsvandsfordelerrør CC35 tilbyder Pettinaroli brugsvandsfordelerrør med en centerafstand på 50 mm. Brugsvandsfordelerrørene CC50 kan isoleres, de er TEA-belagte og så fås de med forskellige størrelser fittings – helt efter dine behov!

Du har mulighed for at få Pettinaroli brugsvandsfordelerrør med en centerafstand på 50 mm; en forlængelse på 15 mm i forhold til de eksisterende CC35 brugsvandsfordelerrør.

Find brugsvandsfordelerrørene CC50 på vores hjemmeside>>

Den længere centerafstand betyder, at det er nemmere at komme til med værktøjet og så kan fordelerrøret isoleres med Pettinaroli IS500 isoleringskapper. Isoleringskapperne kommer i sæt á 4 afgreninger og kan skæres til efter behov.

Se mere om Pettinaroli isoleringerne>>

Vælg mellem art.no BI-50X-XT med 15/10 mm fittings til PEX rør og art.no. BI-50X-AT med 16/12 mm til ALU-PEX rør. Begge fås med 2, 3 og 4 afgreninger samt TEA-overfladebehandling, som betyder, at der ikke udledes metaller i drikkevandet og samtidig sikrer det mod tæring af fordelerrøret.

De nye brugsvandsfordelerrør CC50 er godkendt til drikkevand.