News

16. marts 2022

Nemmere installation af Alpha styresystem

Står du med et projekt, som kræver gulvvarme? Så lad os gøre det lettest muligt for dig!

 

Pettinaroli tilbyder nemlig nu at stå for hele indkodningen og opsætningen af det intelligente Alpha styresystem. Det eneste, du skal gøre, er at få systemet UD af æsken og OP på væggen. Du sparer cirka en time pr. installation.

Læs mere om Alpha – intelligent gulvvarme ››

 

Lynhurtigt at montere

Overlader du opsætningen til os, betyder det, at vi ledningsfører alle telestaterne i styreboksen og indkoder rumfølerne. Det hele bliver naturligvis tydeligt mærket op, så du hurtigt kan montere telestaterne på fordelerrøret og hænge rumfølerne op i de enkelte rum.

 

IP+ opsætning

 

Mulighed for app-løsning

Alpha kan også nemt styres på afstand via en gateway, hvor du kan tilkoble systemet til vores gratis app, Alpha Smart. Så kan din kunde tilgå Alpha gulvvarmesystemet via app’en på en smartphone eller tablet.

Vil du prøve IP+ på en gulvvarmeinstallation?

Så ring til os på tlf. 6341 0900 – eller udfyld en bestillingsseddel, og send den til os sammen med en tegning og eventuelt projektbeskrivelse.

Få en IP+ bestillingsseddel her ››

 


 

Hvis du også vil have hjælp til nem installation af fordelerrørene, så kan du få komplette bundmoduler hos os!

Sådan får du bundmoduler ››