News

16. maj 2022

3 vigtige grunde til at du skal vælge Pettinarolis KVIKSHUNT


1.

Med ét varenummer sparer du tid og får en mindre fejlmargin

Det går i dag rigtigt hurtigt fra bestilling til levering. Vi har nemlig gjort processen nemmere for dig ved at samle hele shunten og fordelerrøret i ét varenummer. Uanset om du skal have en KVIKSHUNT med 2 eller 12 kredse, skal du blot have én kasse under armen, når du forlader grossisten.

Dine fordele ved ét varenummer er:

  • Du mindsker fejl ved indkøb
  • Du mindsker fejl ved montering
  • Din montering bliver nemmere og hurtigere
  • Du får mere plads i din bil
  • Du får mindre emballage, som du efterfølgende skal destruere.

2.

Varmebestandigt materiale giver bedre kvalitet og længere holdbarhed

Har du prøvet at stå med en defekt fremløbsventil til et gulvvarmesystem, fordi pakningen i ventilen har udvidet sig pga. den høje temperatur fra fjernvarmen?

Det tog Pettinaroli konsekvensen af for år tilbage og erstattede sædet i indsatsen fra gummimateriale til messing i alle shunte. I dag laves fremløbsventilen til KVIKSHUNT’en 100% i messing, som kan klare op til 90 grader. Det giver en langt bedre kvalitet og en længere levetid på installationen.

Sædeventil i metal

Ydermere er alle øvrige pakninger lavet i varmebestandigt materiale, som også giver en længere levetid. Du får derfor et produkt, hvor både kvalitet og levetid er tænkt ind i installationen.

Som sidegevinst er KVIKSHUNT’en uden forindstilling og skal derfor ikke indreguleres, når alle kredse er lige lange, hvilket sparer dig meget tid på installationen. Når der ingen forindstilling er, kan du med fordel vælge Pettinarolis COMFORT IP gulvvarmesystem; KVIKSHUNT’en fungerer nemlig bedst med et modulerende og lastfordelende styresystem for at opnå det helt rigtige flow i kredsene – og dermed den o­­ptimale komfort i alle rum.

Se hvordan du slipper for indregulering ››


3.

En billigere – men bedre – løsning for dine kunder

I modsætning til det traditionelle 1″ fordelersystem er Pettinaroli’s KVIKSHUNT lavet med kun ¾” i frem- og returløb, hvilket betyder en reduktion i prisen på op til 20% i materialeomkostninger i forhold til de traditionelle 1″ fordelersystemer.

Som en ekstra bonus er KVIKSHUNT’en desuden udstyret med en energirigtig UPM3-pumpe fra Grundfos; det kan være en rigtig god investering for dine kunder at udskifte en ældre pumpe med en ny og energieffektiv pumpe, som tjener sig selv ind på få år.

For at gøre installationen nemmere er pumpen forindstillet til et konstant tryk, som er den mest anvendte indstilling til gulvvarme. Pumpen har dog flere indstillinger, så du kan altid indstille efter individuelle behov alt efter bygningens størrelse. Desuden fås pumpen i 5 og 7 meter, som både sikrer et konstant flow i systemet og en optimal komfort for kunden.

Læs mere om dine fordele ved KVIKSHUNT ››