News

25. juni 2022

Bundmoduler fra Pettinaroli holder styr på rørene

Med bundmoduler fra Pettinaroli har du helt styr på rørene til dine varme- og brugsvandsinstallationer. Vi samler og leverer det komplette bundmodul for en hurtig og nem installation – helt efter dine ønsker!

Pettinarolis bundmoduler sikrer en hurtig og nem installation af både gulvvarme, vand til radiatorer og brugsvand i alle tænkelige projekter.

Med bundmodulet kan du hurtigt spare tid ved installationen, samtidig med at du mindsker risikoen for fejlmontering.

Bundmodulet har en både funktionel, robust og stabil opsætning og kan laves helt efter dine individuelle ønsker og behov. Det består af en bagplade og beslag for brugsvand, radiatorer og gulvvarme.

Du kan nemt bestille bundmodulet fra Pettinaroli, så det er konfigureret med de installationer og antal kredse, din kunde har brug for (for eksempel 6 koldt vand, 4 varmt vandt og 8 gulvvarme). Du vælger også selv, hvilken størrelse pex de enkelte kredse skal have og om gulvvarme- og/eller brugsvandsrørene skal isoleres. Det hele er op til dig – så er du sikker på at få det skræddersyede bundmodul, du har brug for.

Du vælger selv, om du vil have et bundmodul med eller uden fuldt isolerede føderør. Sidstenævnte ( type BE-BASIC+) passer desuden til gængse fjernvarmeunits, som for eksempel Gemina Termix og Redan. Du kan finde flere detaljer om de to forskellige slags bundmoduler her.

Det eneste du skal gøre, er at udfylde bestillingsskemaet og sende til os på info@pettinaroli vi leverer bundmodulet fra 3 arbejdsdage. Ved større projekter aftales eventuelt delleveringer over en aftalt periode.

Dine fordele ved Pettinarolis bundmoduler:

  • Skræddersyede løsninger
  • Hurtig levering
  • Konkurrencedygtige priser
  • Spar tid på opsætning
  • Mindsk risikoen for fejlmontering

Har du spørgsmål eller specielle ønsker til dit bundmodul, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på telefon 6341 0900 eller sende os en e-mail til info@pettinaroli.dk

Hent bestillingssedlen her og bestil dit bundmodul i dag!