News

14. januar 2023

Én FilterBall ® = to kuglehaner og én snavssamler!

Den smarte FilterBall ® type 51F er et 3-i-1 produkt, som integrerer to kuglehaner og et filter i én ventil. Dermed forenkles den traditionelle installation, som normalt kræver to kuglehaner og én snavssamler. Du sparer derfor to kuglehaner og ikke mindst fire samlinger, hvilket både giver dig en økonomisk og tidsmæssig gevinst i forhold til installationen.

Se produktfakta om FilterBall ® type 51F ››

NU også FilterBall ® type 51FG i CW511L 0,1% bly – se produktfakta ››

FilterBall ® kan bruges i mange installationer

Du kan med fordel bruge FilterBall ® i mange forskellige installationer, hvor du gerne vil forhindre snavs i systemet. Det er for eksempel i varmepumper, kedler, vand-/varmemålere samt vekslere.

FilterBall® kuglehane indvendige konstruktion

Nem at rense

FilterBall ® kan rengøres efter behov og under tryk, uden at der kommer luft i anlægget. Du sparer derfor tid på vedligeholdelse. Du kan udskifte filtret i kuglehanen med et nyt, som er lavet i rustfrit stål og fås i 3 forskellige maskestørrelser.

Se vores udvalg af rustfri filtre til FilterBall kuglehanen ››

Filterkuglehanerne 51F og 51FG er begge GDV-godkendt.

På vores Youtube-kanal finder du forskellige instruktionsvideoer til vores systemer samt produktionsvideoer fra vores produktionsanlæg i Italien. Du kan for eksempel se, hvordan vores kuglehaner produceres her ››