Danmarks sikreste kuglehane

Pettinaroli Kuglehane SERIE 50

Danmark sikreste kuglehane får du hos Pettinaroli!

Sammenholdt med den totale anlægssum er kuglehaner ikke en specielt dyr komponent i det moderne byggeri. Men hvis du går på kompromis med kuglehanens kvalitet, kan det i sidste ende blive en dyr fornøjelse i form af både vandskader og utilfredse kunder. Derfor har Pettinaroli en klar holdning til, hvordan en kuglehane skal konstrueres:

På Pettinarolis kuglehaner er spindlen tætnet mod ventilhuset hele tre steder. Og ingen kuglehane forlader vores fabrik i Italien uden at være testet først. Det giver en tredobbelt sikret kuglehane og det er din sikkerhed mod både vandskader og utilfredse kunder. Basta!

Produktfakta og foto af Pettinarolis kuglehaner ››

Pettinaroli Kuglehane SERIE 50

Kuglehane med 3-dobbelt sikring

A) Hvid teflon pakning

Den første pakning sidder mellem spindlen og huset. Den sikrer, at kuglehanen kan manøvreres uden problemer forholdsvist let, og at væske ikke trænger op i pakdåsen, som derefter kan ødelægge pakningerne. Denne pakning er lavet i Teflon® (hvid), hvilket minimerer gnidningsmodstanden mellem spindel og hus. Den slidstærke Teflon sikrer samtidig pakningen en lang levetid.

B) De to grønne o-ringe

I selve pakdåsen er spindlen tætnet med to grønne O-ringe i Viton® – et materiale, der har en høj temperaturtolerance og en meget lang holdbarhed.

Det giver en tredobbelt sikret kuglehane, så du undgår vandskader og sure kunder.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om Pettinarolis kuglehaner eller andre produkter, så kan du altid kontakte os:

VIND fede præmier og få tips og tricks

Tilmeld dig Pettinarolis nyhedsmail. Så kan du løbende være med i vores konkurrencer om fede præmier. Du får også tips og tricks, der gør din arbejdsdag lettere – og dine installationer sikrere.