SALGSKONSULENT til VVS-Branchen med ansvar for Fyn-, Syd- og Midtjylland.

Vi søger en dygtig person til at indgå i et stærkt og dynamisk konsulent-team, hvor du gerne må have branchekendskab og et godt netværk.

Pettinaroli er producent af højkvalitetsløsninger til VVS-branchen med produktionsfaciliteter i Norditalien. I Danmark betjener vi den professionelle VVS-grossist, hvor vi rådgiver, uddanner og supporterer i salget, og derfor er din rolle også mere rådgivende end direkte sælgende.

Du får meget tid med vores grossistkunder og ude ved installatørerne i det udførende led. Du skal derfor have en stor forståelse for VVS-installationer og være god til at tænke i løsninger – indimellem også helt ud af boksen.

Du skal være påholdende, men ikke aggressiv i din stil. Du lytter til kunderne og du gør dit yderste for at disse skal lykkes. Du ved udmærket, hvad der skal til for at en opgave lykkes med succes!

Dine personlige egenskaber vejer tungt, og du skal være stærk i at skabe og vedligeholde personlige relationer. Du skal være god til at kommunikere og du skal være loyal og opfyldende i de aftaler, du indgår. Vi har det bedst med sociale kolleger, der har let til smil, og ikke er for fine til at fyre en joke af. Work/life balance er vigtig for os alle, og derfor er vi ikke ligeglade med, hvem vi har ombord.

Du må gerne være god til at kommunikere på dansk og engelsk (koncernsprog), og du må også godt have gode IT-kundskaber, da vi stiller en række værktøjer til hjælp i dit daglige arbejde.

Vi tilbyder en stilling med frihed under ansvar og en lønpakke, der matcher. Du får stor hjælp af et stærk backoffice-team, som vil gøre alt for at spille dig god i dine relationer. Din pingpong med kollegerne er vigtig, da du, som kørende konsulent vil være én af vores frontkæmpere mere end at du sidder på kontoret.

Det er næsten unødvendigt at sige, at der følger mulighed for bilordning, tilbud om hjemmearbejdsplads og efteruddannelse med i pakken.

Har du lyst til at prøve kræfter med os, så send en kort og præcis ansøgning med et fyldestgørende CV, eller vil du høre mere, så skriv til salgschef Einar Leo Ottosen, eilo@pettinaroli.dk eller ring til os på 6341 0900 og få en snak.

PETTINAROLI A/S, Mandal Allé 21, 5500 Middelfart, www.pettinaroli.dk