Miljøvaredeklarerede VVS-produkter

Miljøvaredeklarerede VVS-produkter fra Pettinaroli

Få miljøvaredeklarerede VVS-produkter fra Pettinaroli

Efterspørger dine kunder også grønnere VVS-løsninger? Så er der godt nyt.

Som en af de første på markedet har Pettinaroli gennemført miljøvaredeklarationer (EPD’er) for vores gulvvarmefordelerør og shunte, så du lettere kan vælge produkter med lavere miljøpåvirkning. Det er et vigtigt skridt mod at reducere Pettinarolis miljøpåvirkning og levere troværdige oplysninger om vores produkters livscyklus.

Første skridt – og hvad så?

Vi arbejder målrettet på, at alle vores produkter opfylder de højeste miljøstandarder, og på at levere klare, sammenlignelige data til vores kunder. EPD’erne for gulvvarmefordelerrør og shunte er bare første skridt. Målet er at miljøvaredeklarere hele vores produktprogram inden udgangen af 2025.

Vi tager vores ansvar for miljøet alvorligt og ønsker at bidrage til en bæredygtig fremtid. Med EPD’erne giver vi vores kunder mulighed for at træffe et informeret valg baseret på pålidelige, standardiserede miljødata. Er du entreprenør eller underleverandør på større byggerier, kan du også bruge EPD’erne som en del af din ESG-dokumentation.

Vi fortsætter naturligvis vores arbejde med at forbedre produkternes miljøprofil og støtte bæredygtige byggepraksisser.

Hvad er EPD’er?

En miljøvaredeklaration (Environmental Product Declaration, EPD) giver detaljerede oplysninger om et byggemateriales miljøpåvirkning gennem hele dets livscyklus – fra råmaterialer og produktion til anvendelse og bortskaffelse. Oplysningerne er standardiseret og præsenteret ens i alle deklarationer, så det er lettere for dig at sammenligne produkter.

For byggesektoren og især for VVS-branchen er EPD’er et vigtigt værktøj til at sikre pålidelige, ensartede data, der kan hjælpe med at reducere bygningers samlede miljøpåvirkning.

Har du spørgsmål om vores miljødeklareringer, er du velkommen til at kontakte kundeservice på info@pettinaroli.dk eller tlf. 6341 0900.