Forhandlere

Pettinaroli forhandlere
Samarbejde med forhandlere i ind- og udland

Alle Pettinaroli produkter inden for diverse kuglehaner, ventiler og gulvvarmesystemer forhandles af alle de danske VVS-grossister. Du kan derfor altid nemt og hurtigt få adgang til vores produkter uanset hvor i landet, du befinder dig.

Vi har desuden daglige leverancer fra vores lager i Middelfart på Fyn ud til grossisterne og VVS-installatørere i hele Danmark. Ligeledes sendes der dagligt varer ud til Pettinaroli forhandlere i Nord- og mellemeuropa.

I nogle tilfælde har du mulighed for at købe et Pettinaroli produkt direkte fra os, for eksempel hvis der er tale om udgåede produkter fra sortimentet. Kontakt os for at høre nærmere.

Har du en forespørgsel til et produkt? Kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular>>

Alternativt kan du altid skrive en e-mail til os på

Har du derimod brug for hjælp med et Pettinaroli produkt, kan du med fordel besøge vores Yotube-kanal, hvor du finder instruktionsvideoer til flere af vores gulvvarmesystemer; så har du hjælpen lige ved hånden. Videoerne viser både nulstilling og indkodning af vores styrebokse samt rumtermostater.

Alternativt kan du også besøge vores FAQ-side, hvor du både finder instruktionsvideoer samt svar på de mest gængse spørgsmål til vores produkter.