Brørup VVS og Holger Røijen i Vejen

Holger i Vejen styrer temperaturen med sin stemme
Holger i Vejen styrer temperaturen med sin stemme

”Det er så let, at man kan gøre det i blinde”

Holger Røijen fra Vejen er blind. Men med COMFORT IP gulvvarmesystemet fra Pettinaroli bruger han nemt sit gulvvarmesystem med app- og stemmestyring.

I forbindelse med en totalrenovering af sit hus fik Holger og hans kone lagt gulvvarme i nogle af rummene, mens der er radiatorer i de øvrige.

Holger havde et ønske om at få app-styring til varmen i huset, og det skulle derfor være en løsning, hvor både gulvvarme og radiatorer kunne integreres. Samtidig ville han gerne kunne stemmestyre sit system.

Torben Søby fra Brørup VVS stod for noget af renoveringen og rådgav Holger.

– Holger spurgte mig, om jeg kendte til et system, der både kunne app- og stemmestyres, og som samtidig kunne integrere både gulvvarme og radiatorer. Jeg havde kort forinden haft et møde med Pettinarolis salgskonsulent Peter Bæksted, som præsenterede mig for COMFORT IP gulvvarmesystemet med indbygget Smart Home muligheder. Mange tilbyder jo efterhånden app-styring, men COMFORT IP fra Pettinaroli kan alle de ting, som Holger efterspurgte. Derfor var det oplagt at tilbyde ham netop dét system, forklarer Torben Søby.

Med COMFORT IP Smart Home kan dine kunder også overvåge og styre boligens lys og alarmer.

Holger med Peter fra Pettinaroli
Holgers digitale radiatortermostat
Thomas fra Brørup VVS

Holger stemmestyrer sit COMFORT IP gulvvarmesystem

COMFORT IP gør det muligt at styre både gulvvarmen, radiatorer samt forskelligt tilbehør direkte på telefonen via den gratis Homematic IP app. Desuden er Homematic IP app’en kompatibel med programmet VoiceOver på iPhone, som læser op fra skærmen. På den måde kan Holger navigere rundt i app’en og selv justere temperaturen i de forskellige rum; uanset om det er gulvvarme eller radiatorer.

Se her hvordan Holger, som blind, anvender app’en:
Se hvordan Holger stemmestyrer COMFORT IP systemet:

COMFORT IP systemet kan også forbindes til Google Assistent, så Holger kan spørge Google Assistent om den aktuelle temperatur i et rum og derefter bede systemet om at skrue op eller ned for temperaturen – udelukkende via sin stemme. Det passer helt fint til Holger, som gerne vil klare så mange ting som muligt selv.

– Jeg lever efter parolen: kan selv – vil selv! Der er ting nok, jeg ikke kan. Så de ting, jeg selv kan, det vil jeg selv. Det giver noget frihed, og det hjælper COMFORT IP mig med, siger Holger.

Mulighed for fjernsupport

Dine COMFORT IP-kunder, som bruger Homematic IP app’en, kan få svar på eventuelle spørgsmål og udfordringer hos Pettinarolis kundeservice. Vi har mulighed for at tilgå den enkelte app via fjernadgang og dermed se kundens opsætning. Det er især en fordel for Holger Røijen, så han hurtigt kan få den hjælp, han har brug for.

Som en sidste bonus kan COMFORT IP gulvvarmesystemet give en energibesparelse på op til 20%. En besparelse, som Holger glæder sig over.

Læs mere om dine kunders fordele med COMFORT IP gulvvarme  [PDF]

Gulvvarme Brochure 2021
Her kan du se komponenterne, som indgår i Pettinarolis løsninger hos Holger Røijen:
Styreboks til gulvvarme Pettinaroli EC-42010_06_10
COMFORT IP Styreboks til gulvvarme (Varenummer EC-42010-XX), som fungerer med Pettinarolis SmartHome løsning.
EC-40001 Access Point, gulvvarmesystem COMFORT IP, internet, app, appstyring, intelligent, smart home
Access Point (Varenummer EC-40001) til gulvvarmesystemet COMFORT IP, 230V.
COMFORT IP digital hvid rumtermostat (Varenummer EC-42090WD)
COMFORT IP digital hvid rumtermostat (Varenummer EC-42090WD)
COMFORT IP digital radiatortermostat (Varenummer EC-40003)
COMFORT IP digital radiatortermostat (Varenummer EC-40003)