Byggeriet skrider planmæssigt frem

Ny samlehal står snart klar

Ny, lokal montagehal vil spare hver 5. lastbiltur

Pettinaroli flytter planmæssigt ind i ny montagehal i Middelfart før sommerferien og reducerer transport og miljøpåvirkning.

Snart vil du kunne få lokalt samlede gulvvarmesystemer fra Pettinaroli, der sparer miljøet for hver femte lastbiltur fra Italien til Danmark. Inden sommerferien står vores nye, 999 kvadratmeter store samlehal nemlig klar, som blandt andet skal bruges til at færdigmontere gulvvarmesystemer.

Indtil nu er systemerne blevet sendt samlet fra Italien til Danmark i papkasser med meget luft. Ved at pakke delene kompakt og samle dem lokalt i Middelfart kan vi spare hver femte lastbiltur. Det er et vigtigt skridt mod en mere bæredygtig forretningspraksis – for os og for vores kunder.

Pettinaroli forhandlere

Hallen står klar inden sommerferien

Byggeriet forløber som planlagt. Næste skridt er at montere lagerreoler, og inden sommerferien kan vi begynde at samle og pakke gulvvarmesystemerne her i Middelfart. Det vil reducere vores transport og miljøpåvirkning med op til 30 %, samtidig med at vi skaber flere arbejdspladser og bedre vilkår for vores lokale produktion.

Vi indvier bygningen officielt i september.

Aktiviteterne i den nye montagehal betyder, at vi kommer til at ansætte fire til fem medarbejdere over det næste halvandet år, så vi i alt er 24 ansatte i Danmark. Udvidelsen er et led i Pettinarolis langsigtede vækststrategi, og vi ser frem til at byde nye kolleger velkommen i teamet.

Fornuftige investeringer i fremtiden

Ud over den nye montagehal investerer vi også i digitalisering af vores procedurer, blandt andet vores bogholderi, for at optimere driften og frigøre ressourcer til at øge salgsindsatsen. Disse tiltag vil hjælpe os med at navigere i en tid med stigende renter og faldende efterspørgsel i byggebranchen, og vi er optimistiske omkring fremtiden.

Vi ser frem til at tage den nye montagehal i brug og fortsætte vores arbejde med at levere kvalitetsprodukter og VVS-løsninger skabt med omtanke for miljø og mennesker.

 

Har du spørgsmål om vores ombygning, er du velkommen til at kontakte kundeservice på info@pettinaroli.dk eller tlf. 6341 0900.

Ny hal ved siden af den gamle