Gulvvarme fra Pettinaroli i Hundige Strandby

338 moderne lejeboliger i Hundige Strandby får smart gulvvarme

I alt 338 lejligheder er opført i Hundiges nye bydel Hundige Strandby. Boligerne er skabt med fokus på funktionalitet og ikke mindst livskvalitet, og Pettinaroli giver sit bidrag hertil ved at levere det intelligente gulvvarmesystem, Pettinaroli Alpha.

Pettinaroli har leveret trådløst gulvarmesystem i alle boliger i form af det intelligente Alpha styresystem: Et selvregulerende gulvvarmesystem, der automatisk tilpasser vandmængden i hver enkelt kreds. Det givet det rette flow i alle kredse uden manuel justering.

Fordeler komfortvarmen 10 gange jævnere

Pettinaroli Alpha justerer med tiden sig selv, så det inden for få dage har ‘lært’ de forskellige gulvvarmekredse at kende og forstået varmebehovet i de enkelte rum. Dette sikrer det korrekte flow i hver kreds og en jævn varmefordeling med temperaturudsving på kun +/- 0,2 grader. Det er en tiendedel af de udsving, man ser i traditionelle gulvvarmesystemer.

VVS-installatøren SH Installation sparede rigtig mange mandetimer

Pettinaroli har stået for hele indkodningen og opsætningen af Alpha styresystemet. Og det sparer selvsagt installatøren for den tid, der ellers skulle bruges på manuel indregulering.

I projektet med Strandby Huse og Strandby Høje havde Pettinaroli et godt samarbejde med SH Installation, som stod for installationen af gulvvarmesystemet i de nye lejligheder. SH Installation valgte at lade Pettinaroli sørge for det praktiske med at ledningsføre telestaterne til styreboksen og indkode rumtermostaterne. Med 338 boliger var besparelsen til at tage og føle på.

“Vi har helt sikker sparet mandetimer på indkodning,” fortæller projektleder Gert Leopold Jensen fra SH Installation. “Det kan det tage op til en time per bolig, så det kan hurtigt være et par hundrede timer i hvert fald, vi har sparet”.

Gulvvarme installation
Tid er penge, men SH Installation valgte ikke Pettinaroli alene på grund af besparelsen. Hvad der vægtes ligeså højt, er ifølge projektleder Gert Leopold Jensen, den høje kvalitet af Pettinarolis produkter sammenlignet med, hvad man ellers kan få fat i.

“Man har erfaret, at det er et produkt der virker. Det er hovedgrunden til, at vi har valgt det. Det er vigtigt for mig som projektleder, at tingene virker, når det skal afleveres. Vi har jo nogle deadlines, og der er det vigtigt, at man har en samarbejdspartner, der tager én seriøst. Det gør Pettinaroli,”
fortæller SH Installations projektleder Gert Leopold Jensen.

Mangler du hjælp til at dimensionere et gulvvarmesystem på et projekt?

Så ring til os på tlf. 6341 0900 eller klik her. Det er helt gratis og uforpligtende.

Her kan du se komponenterne, som indgår i Pettinarolis løsning i Strandby Huse og Strandby Høje

KVIKSHUNT (Varenummer SK20UPM3-X)

inkl. isolering

KVIKSHUNT (Varenummer SK20UPM3-X)

inkl. isolering

Alpha trådløst gulvvarmesystem (PSMP). Pakken indeholder 1 stk. Alpha styreboks 6 eller 10 zoner, digitale, hvide rumtermostater art. no. EC-52090WD og 1W 230V telestater art. no. A204.

Strandby Høje Gulvvarme