Smedegaarden ved Holbæk Fjord

Smedegaarden lejligheder: Badeværelset

Sandkær VVS vælger skræddersyede løsninger fra Pettinaroli for at undgå fejlmontering

19 nye lækre kvalitetslejligheder – Smedegaarden – med udsigt over Holbæk Fjord har fået installeret gulvvarme af Sandkær VVS. Jesper Sandkær valgte en forprogrammeret løsning fra Pettinaroli, hvor COMFORT IP systemet er indkodet og opsat inden levering – og bundmodulerne er skræddersyet til formålet.

”Vi valgte netop dette system (IP+) pga. muligheden for forprogrammering. Så skulle mine folk ikke rode med indkodningen i de 19 lejligheder. Samtidig bliver fejlmonteringen mindsket væsentligt, og det er mere effektivt”,

fortæller Jesper Sandkær, som startede Sandkær VVS i 2007. I dag har firmaet 9 ansatte.

IP+ sikrer korrekt montering

Sandkær VVS valgte at bruge Pettinarolis IP+ service, hvor al indkodning og opsætning klares af Pettinaroli. Herefter sendes det færdigt til installatøren, som blot skal hænge styreboksen og rumtermostaterne op, påmontere telestaterne på fordelerrøret og sætte strøm til.

Sådan installerer du nemt gulvvarme med IP+ ››

Smedegaarden lejligheder: Stue i 2 plan
Smedegaarden lejligheder: Taghaven
Intelligent gulvvarme med indbygget SmartHome

Det er ikke kun, fordi gulvvarmen er forprogrammeret, at Sandkær VVS valgte COMFORT IP* gulvvarmesystem til denne opgave. COMFORT IP sikrer nemlig også god og stabil varme i alle rummene – og så kan det mere end det: Ønsker den enkelte beboer en Smart Home løsning med fuld app-styring, kan det hurtigt klares. Det kræver blot, at et access point installeres, og herefter kan gulvvarmen styres direkte fra den gratis app, Homematic IP.

Derudover kan man vælge at koble lys- og alarmstyring samt brandsikring til systemet, som naturligvis også kan kontrolleres og reguleres via app’en. Man kan også tilkoble Amazons Alexa eller Google Home og benytte stemmestyring.

Bundmoduler øger den håndværksmæssige kvalitet

Foruden gulvvarmesystemet har Sandkær VVS også valgt at bruge skræddersyede bundmoduler fra Pettinaroli. Bundmodulerne laves efter ønske og leveres komplette, klar til at sætte op.

”Det er rart at få samlet det hele og ryddet op i kundens teknikrum. Du får ro og organisering på tingene, og så ser det bare rigtigt elegant og proff ud. Den håndværksmæssige kvalitet kommer virkelig til sin ret med bundmodulerne. Samtidig er det meget nemmere at fejlsøge på, og det fylder også en del mindre. Så der er klart en fordel ved de her bundmoduler”,

fastslår Jesper Sandkær.

Lad os holde styr på dine rør med Pettinaroli bundmoduler ››

Smedegaarden lejligheder: Bygning fra parkeringspladsen

Smedegaarden ved Holbæk Fjord

I hjertet af Holbæk finder du Smedegaarden med 19 nyopførte ejerlejligheder med en flot udsigt over Markedspladsen, Skt. Nikolai Kirke og Holbæk Fjord. Lejlighederne er opført i tre blokke i fire plan.

Smedegaarden er bygget med fokus på moderne funktionalitet og enkelhed. Store vinduespartier og lyse elementer giver alle lejlighederne et flot, lyst udseende. Der er lagt vægt på den moderne families hverdag med åbne samtalekøkkener, og flere af lejlighederne har gæstetoilet eller to badeværelser. Lejlighederne er mellem 79 og 117 m2 og har alle enten terrasse, altan eller begge dele.

*COMFORT IP er ved dette byggeri leveret som ALTECH V3 IP.

Her kan du se komponenterne, som indgår i Pettinarolis løsninger i Smedegaarden:
Bundmoduler fra Pettinaroli holder styr på rørene
Bundmoduler fra Pettinaroli holder styr på rørene.
EC-40001 Access Point, gulvvarmesystem COMFORT IP, internet, app, appstyring, intelligent, smart home
Access Point (Varenummer EC-40001) til gulvvarmesystemet COMFORT IP, 230V.
Styreboks til gulvvarme Pettinaroli EC-42010_06_10
COMFORT IP Styreboks til gulvvarme (Varenummer EC-42010-XX), som fungerer med Pettinarolis SmartHome løsning.
Telestater til montering på KVIKSHUNTEN ALA204
Telestater (Varenummer A204) til montering på KVIKSHUNTEN.
EC42090 analog rumtermostat, COMFORT IP, 230V, trådløs, smart home
Analog rumtermostat (Varenummer EC-42090) monteret i de enkelte rum.
Digital rumtermostat klar til SmartHome løsning Pettinaroli EC-42090D
Digital rumtermostat (Varenummer EC-42090D), som fungerer med Pettinarolis SmartHome løsning – COMFORT IP.