Produktnyhed: 2-vejs kontrolventil

Prøv de nye specialudviklede 2-vejs kontrolventiler
Prøv de nye specialudviklede 2-vejs kontrolventiler

Ny 2-vejs kontrolventil til støjdæmpning og øget linearitet på kølelofter og kølebafler

Med det mål at dæmpe støj og øge linearitet har vi specialfremstillet denne nye 2-vejs kontrolventil i samarbejde med en af branchens største producenter. Denne unikke ventil er nu frigivet til salg worldwide.

Ekstremt lavt lydniveau

Kontrolventilen er specialudviklet til kølelofter, kølebafler og andre vandbårne systemer. Den genererer et ekstremt lavt lydniveau ud i aktive kølebafler m.m. Ventilen kan derfor anvendes til at regulere over større trykområder. Kontrolventilen kan desuden kombineres med aktuatorer for BMS styring.

Lineær ventilkarakteristik

I kombination med en termostatisk aktuator giver denne kontrolventil en lineær ventilkarakteristik, som garanterer optimal temperaturkontrol og lavt energitab under drift.

Nem at montere og forindstille

Kontrolventilen har John Guess PUSH-tilslutninger til tyndvæggede kobberrør og PEX-rør. Ventilen er derfor let at montere under trange og svære forhold. Og det er nemt at forindstille flowet til den ønskede kv-værdi.

Produktspecifikationer

Kontrolventilen fås både som vinkel- og ligeløbende i dimensionerne:
10 x 12 mm
12 x 12 mm
15 x 15 mm.

Du kan finde alle produktspecifikationer inkl. tryktabsdiagram og installationsvejledning i disse to produktblade:

Om Pettinaroli

Pettinaroli SpA i Italien producerer årligt 20.000.000 ventiler, kuglehaner mm. til verdensmarkedet. Vi leverer ca. 150.000 ventiler til det tyske marked med en reklamationsrate på kun 5 stk. /mio. / år igennem de sidste 5 år.

For kundespecifikke løsninger foregår produktudviklingen i Italien i tæt samarbejde med kunden og den danske eksportchef. Alle kunder i Tyskland håndteres fra vores tysksprogede salgskontor i Danmark.

Vi leverer til hele EU indenfor 1-2 dage fra vores lager- og logistikcenter i Danmark.

Se referenceprojekter ››

Din kontakt

André Bekke, ABEK, medarbejder, eksport, pettinaroli

Eksportchef, André Bekke

Tlf. +45 2121 7340
abek@pettinaroli.dk

Få en gratis prøvepakke med 2 stk. kontrolventiler

Har du behov for mere information om den nye effektive 2-vejs kontrolventil til kølelofter og kølebafler? Eller vil du have en gratis prøvepakke med to kontrolventiler tilsendt?

Så ring til Eksportchef André Bekke +45 2121 7340 – eller udfyld formularen herunder. Så får du svar indenfor få dage.

Hvis du ikke kan se formularen herover, så er det pga. dine cookie-indstillinger. Klik her for at at ændre dit samtykke til: Tillad alle cookies. Genindlæs derefter siden.

Øvrige produkter til kølemiljøer

Måske har du brug for nogle af Pettinarolis øvrige højkvalitetsventiler og præfabrikerede kits til fancoils, kølebafler og ventilationsanlæg?

Herunder kan du læse mere om vores kvalitetsprodukter og se demovideoer af dem:

Produktserie EvoPICV trykuafhængig reguleringsventil 91L

EvoPICV – Trykuafhængig reguleringsventil (Equal percentage)

Produktserie Dynasty reguleringsventil PICV 92

Dynasty (PICV) – Trykuafhængig reguleringsventil (Linar percentage)

Produktserie PCS Pettinaroli commisioning solutions TX800

PCS – Pettinaroli Commisioning Solutions

Produktserie EvoPICV trykuafhængig reguleringsventil 91L

EvoPICV (pressure independent control valve) – trykuafhængig reguleringsventil

Pettinaroli har igennem mange år produceret og markedsført (måske) verdens bedste strengreguleringsventiler til varme- og kølesystemer til alle typer af byggeri.

Denne PICV (trykuafhængig reguleringsventil) løser bl.a. den udfordring, der opstår, hvis den unit, hvor PICV’en monteres, har den modsatte karakteristik. Her opnår man samlet en lineær karakteristik.

I køle- og varmesystemer er der ofte snavs. Det bevirker, at monterede reguleringsventiler ikke er effektive, når snavset aflejres i disse. PICV’er fra Pettinaroli kan rengøres under tryk og dermed opnå fuld effektivitet. Herved mindskes driftsomkostninger og energiforbrug.

Det er nemt på selve ventilen at aflæse hvilket flow, ventilen er indstillet til, uden brug af måleudstyr eller værktøj. Herved spares tid ved indregulering af systemet.

PICV’en kan kombineres med en telestat for BMS styring. Ventilen fås i dimensioner fra ½” – 10”.

Produktserie Dynasty reguleringsventil PICV 92

Dynasty – reguleringsventil (PICV)

Dynasty er en videreudvikling af EvoPICV’en. Et kundetilpasset produkt med et meget kompakt design samt de mest nødvendige features for at kunne opfylde kravene til en lang række køle- og varmesystemer.

Patenteret selvrensende funktion er indbygget i Dynasty reguleringsventilen. Køle- og varmesystemer er ofte forbundet med snavs, som aflejres, hvilket bevirker, at monterede reguleringsventiler er ineffektive. Med den selvrensende funktion opnås fuld effektivitet og dermed mindre energiforbrug og driftsomkostninger (man behøver ikke skille ventilen ad for rensning). Patenteret!

Modsat PICV’en har Dynasty’en en lineær karakteristik, hvilket mange køle- og varmesystemer kører bedst efter. Desuden har den målerstudse for måling af differenstryk og temperatur.

Reguleringsventilen kan kombineres med telestat for BMS styring. Ventilen fås i dimensionerne ½” – 1”.

Produktserie PCS Pettinaroli commisioning solutions TX800

PCS – Pettinaroli commisioning solutions

Prefabrikerede kits til fancoils, kølebafler og ventilationsanlæg. PCS´er i mange forskellige konfigurationer indeholdende bl.a. PICV, FilterBall, aftapventiler, by-pass mv. Komplette kits som gør montage på installationsstedet hurtig og tidsbesparende. De forskellige kits er fabriksmonterede og gennemtestet for lækage. De kan kombineres med aktuatorer for BMS styring.

Produktserie EvoSIX 6-vejs ventil 63

6-vejs ventil

Én ventil. Én aktuator. 6 veje!

6-vejs ventilen anvendes til fancoils og kølelofter med et 4-rørs system. Der er mulighed for at kombinere op til 25 forskellige kv-værdier i samme ventil. I forhold til en traditionel installation kan 6-vejs ventilen erstatte op til 4 reguleringsventiler og 4 aktuatorer, hvilket reducerer installationsomkostningerne betragteligt.

6-vejs ventilen vil i kombination med en telestat øge effektiviteten og kontrollen med systemet betydeligt i forhold til et traditionelt system. Det kan bl.a. skifte automatisk mellem sommer- og vinterfunktion.

Kan kombineres med telestat for BMS styring.

André Bekke, ABEK, medarbejder, eksport, pettinaroli

Har du spørgsmål til vores produkter og løsninger – eller vil du drøfte et konkret projekt? Så kontakt det danske salgskontor:

Eksportchef André Bekke på tlf. +45 2121 7340 eller abek@pettinaroli.dk.

Så kontakter vi dig.

Tilbage til toppen