Vejledning til privatpersoner

OBS: Info vedrørende COMFORT IP (V3 IP) gulvvarmesystemet; den tilhørende “Alpha IP” app er lukket ned og man kan derfor ikke bruge den længere. Vi anbefaler, at man bruger “Homematic IP” app’en i stedet. Åbn app’en og scan QR-koden på access pointet. Det kræver IKKE ny indkodning.

Hos Pettinaroli er det vigtigt for os, at du som privatperson er tilfreds med vores produkter. Derfor vil vi også gøre vores, for at du får den korrekte vejledning og hjælp til Pettinaroli produkter.

Pettinarolis produkter er altid installerede af en autoriseret installatør. Derfor vil vi altid anbefale, at du kontakter din lokale VVS-installatør for rådgivning, da de har netop den viden, der skal til for at løse eventuelle udfordringer.

Da vi er en produktionsvirksomhed med fokus på B2B markedet, har vi ikke mulighed for at yde support til din specifikke installation. Men vi kan henvise dig til siderne nedenfor, hvor du måske kan finde de svar, du søger.

Alpha gulvvarmesystem

Find en VVS-installatør i dit område

Oplever du udfordringer med dit Pettinaroli gulvvarmesystem, er det altid en god idé at kontakte en lokal VVS-installatør, som kan komme ud og fejlsøge på dit anlæg.

Vi har samlet en liste over VVS-installatører, som er vant til at arbejde med netop vores gulvvarmesystemer.

Finder du ikke en installatør i dit lokalområde på listen, kan du altid kontakte en hvilken som helst installatør i dit område. Alle VVS-installatører vil kunne fejlsøge og vejlede dig om dit varmeanlæg.

Se instruktionsvideoer på Youtube

På vores Youtube-kanal finder du instruktionsvideoer på vores forskellige gulvvarmesystemer. Her finder du måske den hjælp, du søger – lige ved hånden.

Det kan for eksempel være, hvordan du indstiller tid og dato på en digital rumtermostat eller hvordan du koder en 1-kreds styreboks og meget andet.

Tjek vores YouTube-kanal
pettinaroli faq

Find svar på vores FAQ-side

På vores FAQ-side finder du svar på de mest gængse spørgsmål vedrørende vores forskellige produkter.

Her finder du for eksempel svar på, hvordan du indkoder vores forskellige gulvvarmesystemer, hvordan vores shunte indstilles korrekt for at sikre det bedste flow i kredsene samt hvordan du sørger for at få vedligeholde vores kuglehaner for at sikre den bedste levetid.

Brug for hjælp til vores COMFORT IP og Alpha gulvvarmestyring?