News

27. februar 2017

Ventiler & OEM-komponenter til industrien

Pettinaroli er leverandør af enkeltkomponenter, system og komfortløsninger til VVS-branchen. Men derudover leverer vi også et bredt udvalg af ventiler og OEM-produkter til industrien i både ind- og udland.

Vores OEM-sortiment består af 4 produktgrupper, som er produceret til brug for OEM- og industrikunder på det danske marked og diverse eksportmarkeder.

EVOSIX – 6-vejs ventil  

Pettinaroli’s 6-vejs ventil skifter automatisk mellem varme- og kølefunktion, kaldet ”change-over”. Ventilen er ideel til omskiftning på kølebafler, kølelofter, strålepaneler samt fancoils med ét rør igennem batteriet. 6-vejs ventilen tillader, at man bruger samme rør i batteriet til både varme og køling, og derved kan man opnå større effekt på batteriet, færre ventiler og aktuatorer, nem og fleksibel tilslutning med flexslanger og let montage med det medfølgende beslag. Ventilen har DIN-tilslutning af aktuator, og Pettinaroli’s egen aktuator kan indstilles til on/off, 3 point eller 0-10V afhængig af applikationen.

EVOFLOW – dynamisk strengreguleringsventil

EVOFLOW er Pettinaroli’s svar på en dynamisk strengreguleringsventil. Ventilen leveres fra ½”-10” og et flow mellem 15 og 500.000 l/t. Ventilen kan benyttes uden aktuator og fungerer derved som flowbegrænser. Indstilling af flow foretages nemt med en procentvis skala af maksimalt flow. Flowkarakteristikken er ekspotentiel og giver dermed et præcist flow ved 0-10V-styring fra BMS-systemer.

Filterball – kuglehanen med integreret filter

Pettinaroli’s Filterball kan med fordel anvendes i installationer, hvor man vil forhindre ophobning af snavs, for eksempel i varmepumper, kedler, vand/varme-målere, vekslere etc. Filterball’en kan rengøres efter behov – også under tryk, og uden at der kommer luft ind i anlægget. Filteret fås i 3 maskestørrelser og er lavet i rustfrit stål. Filterball’en erstatter den traditionelle installering, som normalt kræver 2 kuglehaner og én snavssamler i midten. Man sparer derfor to komponenter væk, samtidig med at installationen forenkles.

PCS – presamlede kits

Pettinaroli’s PCS-systemer er kompakte, presamlede kits med et væld af muligheder. Kittene bruges ofte i sammenhæng med kølebafler og fancoils. De leveres efter krav fra projekt til projekt. Alt kan indbygges, som fx dynamiske ventiler, aftapningshaner, udluftere, målepunkter samt filterkuglehaner, og der er samtidig mulighed for gennemskylning af rørsystem og batteri uden om den dynamiske ventil. Sættet sikrer en korrekt installation og er trykprøvet fra fabrik.

Mere information kan findes her på hjemmesiden under “EVOFLOW” i vores produktoversigt.