Nyheder

28. januar 2019

Hvor lang er slangen?

Slip for det kedelige arbejde, når du renoverer gulvvarme

Næste gang din kunde skal have udskiftet sin gulvvarmestyring, så vælg Pettinaroli COMFORT IP. Her er tre grunde til, at det betaler sig for dig at bruge COMFORT IP gulvvarmestyringen.

1. Kender du ikke slangelængderne?

Hvis længden på gulvvarmeslangerne ikke er noteret, skal du normalt bruge tid på at sikre det rigtige flow i kredsene, når du har installeret ny gulvvarmestyring. Men hvis du vælger det modulerende styresystem, Pettinaroli COMFORT IP, behøver du ikke bruge tid på at sikre det rigtige flow. Det sørger nemlig selv for den nødvendige indregulering af gulvvarmekredsene. Derfor sparer du en masse tid, som du i stedet kan bruge på andre opgaver!

Sådan virker Pettinaroli COMFORT IP ››

2. Adaptere til telestaterne

Hos Pettinaroli har du et bredt udvalg af adaptere, som giver dig mulighed for at montere Pettinaroli telestater på langt de fleste fordelerrør. Du kan også vælge at bruge de eksisterende Pettinaroli telestater, som uden problemer kan bruges til COMFORT IP, så længe spændingen er den samme.

Se det store udvalg af adaptere ››

3. Overlad kodningen til os og spar en time pr. installation

Pettinaroli kan stå for hele indkodningen og opsætningen af COMFORT IP styresystemet. Det eneste, du skal gøre, er at få systemet UD af æsken og OP på væggen. Du sparer cirka en time pr. installation. Vi kalder denne service for IP+.

Pris for IP+ kodning pr. anlæg:
300 kr. ex moms (telestater og rumtermostater)