Skræddersyede bundmoduler til fjernvarmeunits

Skræddersyet bundmoduler

Standardløsninger til Termix og METRO THERM fjernvarmeunits

Pettinaroli har længe kunnet tilbyde skræddersyede bundmoduler til diverse opgaver og projekter. Nu har vi fået standard bundmoduler på lager, som passer til Termix og METRO THERM fjernvarmeunits – med dag-til-dag levering!

Pettinaroli tilbyder bundmoduler, så du nemt kan installere både gulvvarme, radiatorer og brugsvand i alle tænkelige projekter. Så har du styr på rørene uanset opgaven.

Med et bundmodul fra Pettinaroli opnår du en ensartet kvalitet og udseende på dine varme- og brugsvandsinstallationer i alle former for boligbyggeri. Desuden sparer den nemme montering dig for tid og mindsker risikoen for fejlmontering.

Derfor bruger Smeden i Riis bundmoduler ››

Bundmoduler til fjernvarmeunits

Du kan få standard bundmoduler til fjernvarmeunits fra Termix og METRO THERM.

Bundmodulerne er opbygget over et robust kabinet og kan placeres i et 60’er skab. De leveres med isolerede føderør (iht. DS452). Centerafstanden ved forsyningsrørene passer til Termix og METRO THERM fjernvarmeunits.

Se videoen, hvor Peter fra Pettinaroli viser de nye bundmoduler.

Fordele ved bundmoduler fra Pettinaroli

Dag-til-dag levering

Fordi vi ved, at det nogle gange kan være nødvendigt med hurtig levering, tilbyder vi at levere standardløsningerne fra dag til dag, hvis bestillingen lander hos os inden kl. 13:30. Standard-bundmodulerne til fjernvarmeunits består af enten 5 eller 6 gulvvarmekredse, 5 koldvandskredse og 3 varmtvandskredse.

Har du brug for hurtig levering – og har du samtidig behov for flere kredse, end standardløsningerne indeholder – kan vi levere de ekstra kredse i løs vægt, som du så kan eftermontere på stedet.

Skakt-modul tegning

Skaktløsninger

Udover bundmoduler til fjernvarmeunits kan du også få skaktløsninger, som er ideelle til renoveringsopgaver og nybyg af etageejendomme. Skaktløsningen har en mere enkel opbygning og er en fleksibel løsning på trange steder.

Læs mere om vores skaktløsninger ››

Skakt-modul tegning