Smeden i Riis

VVS-Smeden i Riis

”Med bundmodulerne fra Pettinaroli er rørene samlet fra starten af”

Smeden i Riis samler rørene med Pettinaroli bundmoduler, fordi det gør installationen af gulvvarme, radiator- og brugsvand nemmere og hurtigere.

Et bundmodul kan skræddersys efter behov og leveres inden for få dage. Bundmodulet er din sikring for en korrekt montering og samtidig sparer du tid på opsætning.

Bundmodul installation i parcelhus

Smeden i Riis vil udvide

Direktør Niels Andersen fra VVS-firmaet Smeden i Riis er en af dem, der kan se fordelene ved et Pettinaroli bundmodul. Firmaet har brugt bundmodulerne i et halvt års tid til parcelhusbyggerier. Dét har de bestemt ikke fortrudt.

”Vi kan se en klar fordel ved at bruge bundmodulerne fra Pettinaroli. Så er rørene samlet fra starten af”, forklarer Niels Andersen, som har planer om at udvide brugen af bundmoduler til sommerhuse i fremtiden.

Skræddersys til den enkelte kunde

Fordi Smeden i Riis anvender Pettinaroli bundmodulerne til parcelhusbyggerier, kræver det, at det enkelte bundmodul bygges til det individuelle hus. Derfor er bundmodulerne sjældent ens. Det er heldigvis intet problem, fordi Pettinaroli bygger bundmodulet efter kundens ønsker. Det kan lyde som en langsommelig proces, men bundmodulet kan faktisk leveres inden for et par dage i langt de fleste tilfælde.

”Det er altid gået fint med bestillingen, og det hele leveres typisk inden for få dage”, fortæller Niels Andersen.

Kunne du også tænke dig at bruge et bundmodul fra Pettinaroli? Så kontakt os i dag på 6341 0900 for at høre mere – eller find en bestillingsseddel her ››