Referencer

Se udtalelser fra kunder og leverandører
Referencer

Kurt havde brug for hjælp med opsætningen af sit nye gulvvarmesystem fra Pettinaroli. Vores supportafdeling hjalp ham over telefonen, så systemet kom op at køre med det samme.

”…stor tilfredshed med din hjælp og den gode service du og de øvrige medarbejdere yder, det er nemlig vejen frem”. Kurt Poulsen

Cases

Pettinaroli leverer kuglehaner, ventiler og gulvvarme til hele den danske VVS-branche – så vores logo vil være at finde i mange danske hjem og bebyggelser. Pettinaroli har også gennem tiden leveret kuglehaner og gulvvarmesystemer til mange store og spændende projekter. Nedenfor er en lille beskrivelse af nogle af disse projekter:

DYREHOSPITALET I AALBORG

Pettinaroli har projekteret et komplet gulvvarmeanlæg på 31 kredse til Dyrehospitalet i Aalborg. Leverancen har indbefattet gulvvarmefordelerer, shunte og trådløse styresystemer (styringer, rumtermostater og telestater).

Reference 1

VILLA ALSTRUP

Til denne villa i Vestjylland har Pettinaroli leveret den “komplette pakke”. Dette projekt omfatter almindelig gulvvarme, Evofloor, en varmepumpeløsning samt et solfangeranlæg.

Reference 2

GRÆNSEKONTROLSTATION PÅ AARHUS HAVN

Pettinaroli har leveret gulvvarme til Grænsekontrolstationen på Århus Havn. Projektet indbefatter komplet projektering af gulvvarme, ialt 76 gulvvarmekredse. Her til højrreference 3e ses et udsnit af det tegningsmateriale, som ligger til grund for projekteringen.