Referencer

Se udtalelser fra kunder og leverandører
Referencer

Kurt havde brug for hjælp med opsætningen af sit nye gulvvarmesystem fra Pettinaroli. Vores supportafdeling hjalp ham over telefonen, så systemet kom op at køre med det samme. ”…stor tilfredshed med din hjælp og den gode service du og de øvrige medarbejdere yder, det er nemlig vejen frem”. Kurt Poulsen

Cases

Pettinaroli leverer kuglehaner, ventiler og gulvvarme til hele den danske VVS-branche – så vores logo vil være at finde i mange danske hjem og bebyggelser. Pettinaroli har også gennem tiden leveret kuglehaner og gulvvarmesystemer til mange store og spændende projekter.

The Silo
”HVA DRIKKER MØLR”-siloen blev til luksuslejligheder

38 luksuslejligheder i ombygget foderstofsilo i Københavns Nordhavn er udstyret med en lang række produkter fra Pettinaroli. Blandt andet styresystemet COMFORT IP, som er et af markedets mest smarte og  fremtidssikrede styresystemer til gulvvarme.

”Vi har valgt at installere Pettinaroli´s COMFORT IP gulvvarmesystem i disse lejligheder, fordi det er et rigtig godt system. Det indregulerer gulvvarmen helt af sig selv. Kunden opnår den optimale komfort og det sparer os en masse tid på installationen. Samtidig giver det en dejlig ro i maven, når man kører fra kunden – man ved, at det bare spiller”, udtaler Jørgen Beck fra BECKO VVS i Slangerup. BECKO VVS har stået for hele VVS-entreprisen i dette projekt.

Læs mere om den københavnske case >>

Internationale cases

Udover at være en del af projekter over i alt i Danmark er Pettinaroli også at finde i mange andre lande.

Læs mere om vores udenlandske projekter >>