VVS’19

Spændende produktnyheder og sjov konkurrence på Pettinarolis stand på VVS´19

Spændende produktnyheder og sjov konkurrence på Pettinarolis stand

For tredje år i træk havde den store VVS-messe – VVS´19 i Odense rekordhøje besøgstal. Det kunne vi også mærke på Pettinarolis stand. Rigtig mange kom ind og fik en snak og et nærmere kig på vores nye produkter og løsninger. VVS´19 blev igen en stor success.

Det nye bundmodul på staden

Vores nye bundmodul til nem installation af gulvvarme, radiatorer og brugsvand tiltrak opmærksomhed – og mange var imponerede over, at vi kan levere et bundmodul fra 3 arbejdsdage.

IP+ UD af æsken OP på væggen

Mange tog positivt imod vores IP+ service (UD af æsken – OP på væggen), hvor vi står for indkodning og opsætning af det intelligente COMFORT IP styresystem. Flere synes endda, at denne ydelse er relativt prisbillig (300,-)

Der var også stor interesse for vores nye brugsvandsfordelerrør med cc50, som gør det muligt at isolere brugsvandsfordelerrørene, hvilket jo er et lovkrav.

Det nye bundmodul på staden
IP+ UD af æsken OP på væggen

Produktnyheder på messen

På vores stand viste vi tre nye produkter – og andre smarte Pettinaroli løsninger, der gør din hverdag som VVS’er nem og sikker:

Nyhed: Praktisk isoleret bundmodul samler gulvarme radiator og brugsvand

NYT bundmodul til hurtig og nem installation af gulvvarme, vand til radiatorer og brugsvand. Leveres med fuldt isoleret føderør (iht. DS452), som sikrer minimalt varmetab.

Alpha IP SmartHome app-nyhed

NYHED i Homematic IP SmartHome app: Nu kan dine kunder fra samme app styre gulvvarme, lys og andre SmartHome funktioner i flere boliger, fx både helårsboligen og sommerhuset.

Demo af Google Home på messen

Med en Google Home kan du styre dine installationer via dit access point. Giv en kommando til Google Home, og dit ønske bliver opfyldt – hvis det er en kommando, som access pointet kan udføre. Fx at slukke lys og regulere temperaturen.

Præsentation af Google Home og COMFORT IP

Pettinaroli vil igen i 2021 være at finde på VVS-messen i Odense – VVS´21